Kunci Gitar Didi Kempot - Aku Kudu Piye Chord

AUTO SCROLL TEKS: A + A - MODE TERANG
Kunci Gitar Didi Kempot - Aku Kudu Piye Chord

[Intro]
Am  E  F Dm E  Am

[Verse]
Am
aku kudu piye
  E
koyo ora kuat rasane
 Dm    F      Am
urip dewe tanpo kowe
  Dm      G
nelongso atiku
      F         Am
netes banyu eluhku
    E
yen aku eling karo sliramu..

 Am
aku kudu piye
        E
koyo ra iso nglalekke
 Dm         F     Am
roso kangen ku karo kowe
  Dm      G
dino teko minggu
F          Am
wulan teko tahun
   E                  Am
tambah kangen pingin mulih kampung..

[Int]
Am F Dm E
Am F Dm E Am

[Reff]
   Am
 langit ketok mendung
         Dm
 nanging ora ono udan
 G
 pikiran ngalamun
        C            E
 mung kelingan sing tak sayang..

 [Int]
 F Dm E Am

   Am
 kangen neng atiku
        Dm
 nganti nyusup tulang sum sum
 G
 awak nganti kuru
        C        E
 kari kulit karo balung..

     Dm
 yen pancene iki
          Am
 wes dadi nasib uripku
   E                 Am
 lilo masio abot tak songgo..

 Am
aku kudu piye
        E
koyo ra iso nglalekke
 Dm         F     Am
roso kangen ku karo kowe
  Dm      G
dino teko minggu
F          Am
wulan teko tahun
   E                  Am
tambah kangen pingin mulih kampung..

[Int]
Am F Dm E
Am F Dm E Am

[Reff]
   Am
 langit ketok mendung
         Dm
 nanging ora ono udan
 G
 pikiran ngalamun
        C           E
 mung kelingan sing tak sayang..

 [Int]
 F Dm E Am

   Am
 kangen neng atiku
        Dm
 nganti nyusup tulang sum sum
 G
 awak nganti kuru
        C        E
 kari kulit karo balung..

     Dm
 yen pancene iki
          Am
 wes dadi nasib uripku
   E                 Am
 lilo masio abot tak songgo..
   E                 Am
 lilo masio abot tak songgo..


CHORD TERKAIT