Kunci Gitar Didi Kempot - Apik Apik Sayang Chord

AUTO SCROLL TEKS: A + A - MODE TERANG
Kunci Gitar Didi Kempot - Apik Apik Sayang Chord

Capo fret 4

[Intro]
Am Em F C F C G

[Verse]
C        Em         Am       Em
aku ra pengen.. ngrungokne tangisanmu
F          C     G
aku moh nyawang eluhmu..
C       Em     Am       Em
aku kepingin.. sawangen tekaku
F        C     G
marekno sayang laraku..
   F       G      C         Am
mergo sliramu.. kuwi kehormatanku
  Dm                G
rungokno.. rungokno aku..

[Chorus]
     Am        Em    F       C
mung siji panyuwunku aku lan uripmu
 F         C        Dm         G
apik apik sayang mergo ono tresnaku
 Am            Em    F        C
mung siji panyuwunku awan lan wengiku
 F         C         Dm     G
apik apik sayang aku ono sandingmu..

  C         Em   Am       Em
senajan rekoso.. lilo tak lakoni
F           C    G
nganti suk kapan ra ngerti..
   F       G       C       Am
mergo sliramu kuwi kehormatanku
  Dm                 G
rungokno.. rungokno aku..

[Chorus]
     Am        Em    F       C
mung siji panyuwunku aku lan uripmu
 F         C           Dm      G
apik apik sayang mergo ono tresnaku
     Am        Em    F        C
mung siji panyuwunku awan lan wengiku
 F         C         Dm     G
apik apik sayang aku ono sandingmu..

[Int]
Am F G C
Am F G

      Am        Em    F        C
(mung siji panyuwunku aku lan uripmu
 F          C          Dm        G
apik apik sayang mergo ono tresnamu
     Am        Em    F          C
mung siji panyuwunku awan lan wengiku
 F          C        Dm     G
apik apik sayang aku ono sandingmu..)

[Chorus]
 Am            Em    F       C
mung siji panyuwunku aku lan uripmu
 F         C           Dm        G
apik apik sayang mergo ono tresnaku..
     Am        Em    F        C
mung siji panyuwunku awan lan wengiku
 F         C         Dm     G       C
apik apik sayang aku ono sandingmu..

Lihat semua Didi Kempot Chord



CHORD LAINNYA