Kunci Gitar Didi Kempot - Cemoro Sewu Chord

AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG
Kunci Gitar Didi Kempot - Cemoro Sewu Chord

Capo fret 2

[Intro]
C G Am G
F G C

[Verse]
C     G   Am       G
se..nenge.. seneng atiku
F    Em      Dm     G
 kowe.. ning sandingku
C     G  Am    G
ra..sane.. tekaning ati
F    Em       Dm     G
 kowe.. gelem ngancani..

Em                  Am  G
 kancanono.. aku kancanono
 F        Dm       G
ojo lungo.. aku kancanono..

[Reff]
 C      G        Am
 ning.. cemoro sewu
 G         F
 kowe lan aku
    Em        Dm      G
 runtuk sak suwene wektu..

 C    G         Am
 gambare godong waru
 G          F
 ning watu iki
  Em        Dm   G C G
 isih tekan sai..ki..

C    G  Am       G
a..deme.. kabute sore
F        Em          Dm G
 ngancek wengi sing awe awe
C     G   Am           G
se..limut.. kandel ing pedut
F      Em       Dm G
 howo adem soyo njegut..

Em                  Am  G
 kancanono.. aku kancanono
 F        Dm        G
ojo lungo.. aku kancanono..

[Musik]
C G Am G
F Em Dm G
C G Am G
F Em Dm G C

[Reff]
 C      G        Am
 ning.. cemoro sewu
 G          F
  kowe lan aku
    Em        Dm      G
 runtuk sak suwene wektu..

 C      G         Am
 gam..bare godong waru
 G          F
 ning watu iki
  Em        Dm   G
 isih tekan sai..ki..

 C      G        Am
 ning.. cemoro sewu
 G          F
  kowe lan aku
    Em        Dm      G
 runtuk sak suwene wektu..

 C    G         Am
 gambare godong waru
 G          F
 ning watu iki
  Em        Dm   G
 isih tekan sai..ki..
      C
 o uwo uwo..

[Outro]
C G Am G
F Em Dm G C

Lihat semua Didi Kempot Chord



CHORD LAINNYA