Kunci Gitar Didi Kempot - Istighfar Sak Kuatmu Chord

AUTO SCROLL TEKS: A + A - MODE TERANG
Kunci Gitar Didi Kempot - Istighfar Sak Kuatmu Chord

[Intro]
C Fm C Fm C

[Verse]
C
 kelingan duso
       Fm
dosaku kepungkur
C
 kelingan awakku
        Em
sing ra tau ngeroso syukur
F               G
kabeh opo sing tak suwun
Em            Am
Gusti Allah turuti
 Dm                   G
ora lali marang.. awakku iki..

C
 segede-gedene
          Fm
duso sing kepungkur
C
 ojo nganti mandek
      Em
ndungamu nyuwun pangapuro
F          G
tambanono atimu
      Em        Am
istighfar sak kuatmu
    Dm
kanggo mbuka dalan tobat
G
sak ombo ambane..

[Reff]
  C                        F
 opo aku pantes mlebu ning suwargo
  G           F       Em
 aku yo ra pingin melbu neroko
 A                      Dm
 ati iki mung nyuwun Gusti Allah
 F                        G
 kerso nyepurani se kabeh duso..

  C                        F
 opo aku pantes mlebu ning suwargo
  G           F       Em
 aku yo ra pingin mlebu neroko
 A                      Dm
 ati iki mung nyuwun Gusti Allah
 F                        G
 kerso nyepurani se kabeh duso..
 F           G    C       Fm C
 mergo aku dudu sopo-sopo..

[Musik]
F G Em Am
Dm G C
F G Em Am
Dm G C

C
 segede-gedene
          Fm
duso sing kepungkur
C
 ojo nganti mandek
      Em
ndungamu nyuwun pangapuro
F          G
tambanono atimu
      Em        Am
istighfar sak kuatmu
    Dm
kanggo mbuka dalan tobat
G
sak ombo ambane..

[Reff]
  C                        F
 opo aku pantes mlebu ning suwargo
  G           F       Em
 aku yo ra pingin melbu neroko
 A                      Dm
 ati iki mung nyuwun Gusti Allah
 F                        G
 kerso nyepurani se kabeh duso..

  C                        F
 opo aku pantes mlebu ning suwargo
  G           F       Em
 aku yo ra pingin mlebu neroko
 A                      Dm
 ati iki mung nyuwun Gusti Allah
 F                        G
 kerso nyepurani se kabeh duso..
 F           G    C
 mergo aku dudu sopo-sopo..

[Outro]
F G C


CHORD TERKAIT