Kunci Gitar Didi Kempot - Kancanono Aku Chord dan Lirik

AUTO SCROLL TEKS: A + A -

Kunci Gitar Didi Kempot - Kancanono Aku Chord

[Intro]
C D G

[Verse]
             C            D
sewengi kowe teko nekani aku
        G
saiki lungo..
           C              D
ninggalke aku ngilang ngimpiku
           G
neng ndi lungamu..
C         Am            D
 rasane sepi nengkene dewe..
      G
sepi uripku..

[Reff]
             C           D
 wis tak turuti.. opo karepmu
              G                Em
 uwis tak wenehi.. sing neng ragaku
          Am            D
 uwis ojo lungo elingo aku
          G
 ngancani aku..

            C         D
 kowe langitku kowe bumiku
           G         Em
 sawangen aku ono mripatmu
            Am              D
 tulung opo lungo ninggalke aku
          G
 kancanono aku..

            C            D
takono neng aku ikhlase tresno
             G
sing neng nyawaku
            C          D
takono neng aku piye rasane
      G
sepi uripku..
C          Am           D
 tanpo tresnamu tanpo sayangmu
      G
loro uripku..

[Musik]
C D G Em
Am D G

[Reff]
              C           D
 (wis tak turuti opo karepmu)
               G              Em
 (uwis tak wenehi sing neng ragaku)
             Am          D
 (uwis ojo lungo elingo aku)
             G
 (kancanono aku..)

             C        D
 wis tak turuti opo karepmu
              G              Em
 uwis tak wenehi sing neng ragaku
          Am            D
 uwis ojo lungo elingo aku
          G
 ngancani aku..

            C         D
 kowe langitku kowe bumiku
           G         Em
 sawangen aku ono mripatmu
            Am              D
 tulung opo lungo ninggalke aku
          G
 kancanono aku..

[Outro]
C D G

Lihat semua Kunci Gitar Didi Kempot


close