Kunci Gitar Gafarock - Selamat Jalan Godfather Of Broken Heart Chord

AUTO SCROLL TEKS: A + A - MODE TERANG
Kunci Gitar Gafarock - Selamat Jalan Godfather Of Broken Heart Chord

[Intro]
F G Em Am
Dm G C

[Verse]
C              F
kaget.. ora nyono..
G             C
ati.. ra percoyo..
      Am            Dm
esuk-esuk krungu werto..
     G                    C
lungamu ndadak ninggal ndunyo..

Dm      G         C
 rasane kabeh kelangan..
  Dm         G         C
podo nangisi ra kuat nahan..
Dm     G          C     Am
 roso iki ra nate kepikiran..
Dm              G
balikmu cepet tenan..

[Reff]
    C
 biasane lagumu..
          F
 sing nggawe ati ayem
         Dm
 nanging lungamu iki
         G        
 nggarai ra kuat mesem..

 [Int]
 F G

     C
 sad boy lan sad girl
         F
 syairmu ngancani ambyar
         Dm
 nanging ati semendal
      G
 ajur krungu kabar..

 F       G
 selamat jalan
     Em           Am
 God Father Of Broken Heart
   Dm            G            C
 mugi suargo panggenmu teng akhirat..

 F       G
 selamat jalan
 Em          Am
 pak dhe panutan
   Dm       G            C
 selawase sosokmu tak tergantikan..

[Musik]
F G Em Am
Dm G C

C                F
sedih sing tak roso..
G          C
isih ra percoyo..
       Am            Dm
inspirator seniman Jowo..
           G                  C
sampun bangsul marang Kang Kuoso..

Dm      G         C
 rasane kabeh kelangan..
  Dm         G         C
podo nangisi ra kuat nahan..
Dm     G          C     Am
 roso iki ra nate kepikiran..
Dm              G
balikmu cepet tenan..

[Reff]
    C
 biasane lagumu..
          F
 sing nggawe ati ayem
         Dm
 nanging lungamu iki
         G        
 nggarai ra kuat mesem..

 [Int]
 F G

     C
 sad boy lan sad girl
         F
 syairmu ngancani ambyar
         Dm
 nanging ati semendal
      G
 ajur krungu kabar..

 F       G
 selamat jalan
     Em           Am
 God Father Of Broken Heart
   Dm            G            C
 mugi suargo panggenmu teng akhirat..

 F       G
 selamat jalan
 Em          Am
 pak dhe panutan
   Dm       G            C
 selawase sosokmu tak tergantikan..

[Outro]
F G Em Am
Dm G C


CHORD TERKAIT