Kunci Gitar Happy Asmara - Ngiris Batin Chord

AUTO SCROLL TEKS: A + A - MODE TERANG
Kunci Gitar Happy Asmara - Ngiris Batin Chord

[Intro]
C  G  Am  F
C  G  Am  F G C G

[Verse]
C
 tak sawang lintang
   G
lintang ing wengi iki
Am
 sumilir angin
       F      G      C
tansah ngiris batin iki..

C                  G
 endahing sinaring bulan
       Am
ra iso ngobati
       F            G          C  G
roso kuciwo ku sing setengah mati..

Am                  G
 uwes tak percoyo kabeh janji-janji
F                   G
 janjimu mbiyen ora bakal mblenjani
Am                    G
 nanging kabeh ora terbukti
         F
kowe ninggal aku..
        G
gandeng wanito liyo..

[Reff]
  C              G
 uwes.. tak lilakne..
        Am              F
 yen pancen.. ngene akhire..
  C                 G
 uwes.. tak trimo wae..
       Am                   F
 yen kowe.. nyanding arek kae..

  C               G
 uwes.. tak ikhlasne
         Am
 senajan loro batine
            F
 nanging mbesok kowe
   G           C  G
 bakale ngrasakne..

[Musik]
Am  G  Am  F
C  G  Am  F G C G

Am                  G
 uwes tak percoyo kabeh janji-janji
F                   G
 janjimu mbiyen ora bakal mblenjani
Am                    G
 nanging kabeh ora terbukti
         F
kowe ninggal aku..
        G
gandeng wanito liyo..

[Reff]
  C              G
 uwes.. tak lilakne..
        Am              F
 yen pancen.. ngene akhire..
  C                 G
 uwes.. tak trimo wae..
       Am                   F
 yen kowe.. nyanding arek kae..

  C               G
 uwes.. tak ikhlasne..
         Am
 senajan loro batine
            F
 nanging mbesok kowe
   G           C
 bakale ngrasakne..

Chord Terkait