Kunci Gitar Happy Asmara - Ngusuki Gegermu Chord

AUTO SCROLL TEKS: A + A - MODE TERANG
Kunci Gitar Happy Asmara - Ngusuki Gegermu Chord

[Intro]
F G C Am
Dm G C

[Verse]
                     F
tresnomu trahe ampuh tenan
G                    C
 sing iso ngambruki atiku
                  F
esem manismu sing nggarai
G               C
 ngambyarne ati iki..

                     F
tatapanmu pancen menggudo
G                        C
 sing nggarai ngrontokne dodo
              F
ora iso tresnoku ilang
G                 C
 amung kowe sing tak sayang..

[Int]
Dm G C

[Reff]
           F
 aku ora tahan
                   G
 nyawang kowe klemahan
             C
 pingine tak sanding
                       Am
 tak bisiki pas ning siseh kuping
             Dm
 terus kowe tak sayang
      G                  C
 karo tanganku ngusuki gegermu..

           F
 aku ora tahan
                   G
 nyawang kowe klemahan
             C
 pingine tak sanding
          Em           Am
 tak bisiki pas ning siseh kuping
             Dm
 terus kowe tak sayang
        G                   C
 karo tanganku ngusuki gegermu..

           F    G               C
 gek ndang turu.. meremno mripatmu
           F    G               C
 gek ndang turu.. terus impekno aku..

[Musik]
F G Em Am
Dm G C

                     F
tatapanmu pancen menggudo
G                        C
 sing nggarai ngrontokne dodo
              F
ora iso tresnoku ilang
G                 C
 amung kowe sing tak sayang..

[Int]
Dm G C

[Reff]
           F
 aku ora tahan
                   G
 nyawang kowe klemahan
             C
 pingine tak sanding
                       Am
 tak bisiki pas ning siseh kuping
             Dm
 terus kowe tak sayang
      G                  C
 karo tanganku ngusuki gegermu..

           F
 aku ora tahan
                   G
 nyawang kowe klemahan
             C
 pingine tak sanding
          Em           Am
 tak bisiki pas ning siseh kuping
             Dm
 terus kowe tak sayang
        G                   C
 karo tanganku ngusuki gegermu..

           F    G               C
 gek ndang turu.. meremno mripatmu
           F    G               C
 gek ndang turu.. terus impekno aku..

[Outro]
Dm G C

Lihat semua Happy Asmara Chord



CHORD LAINNYA