Kunci Gitar Happy Asmara - Sing Tak Sayang Ilang Chord

AUTO SCROLL TEKS: A + A - MODE TERANG
Kunci Gitar Happy Asmara - Sing Tak Sayang Ilang Chord

[Reff]
          C
 sing tak sayang wes ilang
       Am
 mergo akeh pacoban
      F
 kowe mblenjani janji
           G
 ninggalne aku dewean..

          C
 sing tak sayang wes ilang
       Am
 mergo kalah saingan
      F
 kowe ninggalne aku
         G
 ngaboti wong wadon liyan..

[Intro]
C Am F G

  C                    Am
kowe wong sing tak tresnani
   F               G
saiki malah nggudo ati
Em                    Am
janjimu pengen urip bebarengan
     F                  G
tapi nyatane tresnaku kapusan..

C             Am
aku ora bakal lali
     F                 G
karo kowe sing tau ono ning ati
Em      A                        Dm
nyatane.. tresnoku sing mbok sepelekke
          F                      G
tak tahan-tahan atiku tambah kelaran..

[Reff]
          C
 sing tak sayang wes ilang
       Am
 mergo akeh pacoban
      F
 kowe mblenjani janji
           G
 ninggalne aku dewean..

          C
 sing tak sayang wes ilang
       Am
 mergo kalah saingan
      F
 kowe ninggalne aku
         G
 ngaboti wong wadon liyan..

C
 sing tak sayang ilang
 sing tak sayang ilang
Am
 mergo tresnoku ro kowe
 wes akeh pacoban
F
 kowe mblenjani janji
 ninggalne aku dewean
G
 wes tak tahan-tahan
 atiku tambah kelaran..

C
 sing tak sayang ilang
 sing tak sayang ilang
Am
 mergo tresnoku ro kowe
 wes akeh pacoban
F
 kowe mblenjani janji
 ninggalne aku dewean
G
 wes tak tahan-tahan
 atiku tambah kelaran..

Musik]
Am
C Am F G

C             Am
aku ora bakal lali
     F                 G
karo kowe sing tau ono ning ati
Em      A                        Dm
nyatane.. tresnoku sing mbok sepelekke
          F                      G
tak tahan-tahan atiku tambah kelaran..

[Reff]
          C
 sing tak sayang wes ilang
       Am
 mergo akeh pacoban
      F
 kowe mblenjani janji
           G
 ninggalne aku dewean..

          C
 sing tak sayang wes ilang
       Am
 mergo kalah saingan
      F
 kowe ninggalne aku
         G
 ngaboti wong wadon liyan..

C
 sing tak sayang ilang
 sing tak sayang ilang
Am
 mergo tresnoku ro kowe
 wes akeh pacoban
F
 kowe mblenjani janji
 ninggalne aku dewean
G
 wes tak tahan-tahan
 atiku tambah kelaran..

C
 sing tak sayang ilang
 sing tak sayang ilang
Am
 mergo tresnoku ro kowe
 wes akeh pacoban
F
 kowe mblenjani janji
 ninggalne aku dewean
G
 wes tak tahan-tahan
 atiku tambah kelaran..

[Reff]
          C
 sing tak sayang wes ilang
       Am
 mergo akeh pacoban
      F
 kowe mblenjani janji
           G
 ninggalne aku dewean..

          C
 sing tak sayang wes ilang
       Am
 mergo kalah saingan
      F
 kowe ninggalne aku
         G
 ngaboti wong wadon liyan..

[Outro]
C


CHORD TERKAIT