Kunci Gitar Happy Asmara - Tekan Semene Chord

AUTO SCROLL TEKS: A + A - MODE TERANG
Kunci Gitar Happy Asmara - Tekan Semene Chord

Capo fret 2

[Intro]
C G Am G
F Fm G

[Verse]
C                    F
 kowe sing tau nglarani
          Am               G
ninggal tatu.. ning njero ati
F               C
 wes semene gedene
          Dm                 G
perjuanganku.. kowe ra ngerteni..

C                   F
 tibo tangi tak lakoni
             Am              G
nggo nyupayakne.. kebahagiannmu
F                    C
 opo wae sing tak nduwe
         G
tak wenehke..

    F
aku sing berjuang
    C
aku sing kelaran
    F
aku sing tenanan
               G
tego mbok nggo dola..nan..

[Reff]
       C      G
 tekan semene..
          Am   G
 ceritoku ro kowe
   F            C
 kudu tak ikhlaske
        Dm       G
 pancen iki takdire..

       C      G
 wes cukup wae..
         Am     G
 rasah dite..ruske
  F           C
 ati wes ra kuat
   F             C
 bingung arep sambat
    F          C
 pancen kudu lungo aku
     Dm      G          F
 wes kesel.. mbok sio-sio..

[Musik]
F Em Dm E
C G Am G

C                   F
 tibo tangi tak lakoni
             Am              G
nggo nyupayakne.. kebahagiannmu
F                    C
 opo wae sing tak nduwe
         G
tak wenehke..

    F
aku sing berjuang
    C
aku sing kelaran
    F
aku sing tenanan
               G
tego mbok nggo dola..nan..

[Reff]
       C     G
 tekan semene..
          Am   G
 ceritoku ro kowe
   F            C
 kudu tak ikhlaske
        Dm       G
 pancen iki takdire..

       C      G
 wes cukup wae..
         Am     G
 rasah dite..ruske
  F           C
 ati wes ra kuat
   F             C
 bingung arep sambat
    F          C
 pancen kudu lungo aku
     Dm      G          C A
 wes kesel.. mbok sio-sio..

[Overtune]
       D     A
 tekan semene..
          Bm   A
 ceritoku ro kowe
   G            D
 kudu tak ikhlaske
        Em       A
 pancen iki takdire..

       D      A
 wes cukup wae..
         Bm     A
 rasah dite..ruske
  G           D
 ati wes ra kuat
   G             D
 bingung arep sambat
    G          D
 pancen kudu lungo aku
     Em      A         G
 wes kesel.. mbok sio-sio..

[Outro]
G Gm A D


CHORD TERKAIT