Kunci Gitar Hendra Ang - Milih Dalan Liyane Chord

AUTO SCROLL TEKS: A + A - MODE TERANG
Kunci Gitar Hendra Ang - Milih Dalan Liyane Chord

Capo fret 5

[Reff]
         F
 lilo atiku..
   G          C
 pisah karo kowe
      A            Dm
 sing tego ninggal aku
       G       C
 milih dalan liyane..

         F
 lilo atiku..
   G          C
 pisah karo kowe
         A         Dm
 wis tak tutup ceritane
       G       C
 cukup semene.. wae..

  C
buku wis tak tutup
       G
wis raono tulisane
 Am
ati wis tak tutup
      Em
mergo wis ilang tresnane
    F             Em     Am
tak lali lali.. lilo nerimo
  Dm            F             G
lungamu ninggal perih jroning dodo..

 C
udan wis ra deres
          G
mergo wis ono pawange
 Am
ati wis ra ngenes
       Em
mergo wis oleh gantine
    F             Em     Am
tak lali lali.. lilo nerimo
    Dm       F       G
sepurane aku wis ora biso..
              C
xie xie ni de ai..

[Reff]
         F
 lilo atiku..
   G          C
 pisah karo kowe
      A            Dm
 sing tego ninggal aku
       G       C
 milih dalan liyane..

         F
 lilo atiku..
   G          C
 pisah karo kowe
         A         Dm
 wis tak tutup ceritane
       G       C
 cukup semene.. wae..

[Musik]
F  Em  F  Am
F  Em  F G C

 C
udan wis ra deres
          G
mergo wis ono pawange
 Am
ati wis ra ngenes
       Em
mergo wis oleh gantine
    F             Em     Am
tak lali lali.. lilo nerimo
    Dm       F       G
sepurane aku wis ora biso
              C
xie xie ni de ai..

[Reff]
         F
 lilo atiku..
   G          C
 pisah karo kowe
      A            Dm
 sing tego ninggal aku
       G       C
 milih dalan liyane..

         F
 lilo atiku..
   G          C
 pisah karo kowe
         A         Dm
 wis tak tutup ceritane
       G
 cukup semene..

         F
 lilo atiku..
   G          C
 pisah karo kowe
      A            Dm
 sing tego ninggal aku
       G       C
 milih dalan liyane..

         F
 lilo atiku..
   G        Am
 pisah karo kowe
         A         Dm
 wis tak tutup ceritane
       G        C
 cukup semene.. wae..
         A         Dm
 wis tak tutup ceritane
       G
 cukup semene..


CHORD TERKAIT