Kunci Gitar Jalur Bebas Channel - Kuciwo Chord

AUTO SCROLL TEKS: A + A - MODE TERANG
Kunci Gitar Jalur Bebas Channel - Kuciwo Chord

Capo fret 4

[Intro]
C Em Am
F Fm C
Dm G C G

[Verse]
C          Em    Am
sawangen kae.. ombak ning segoro
F            Fm       C
sing dadi saksi nalikane ngikat janji
Dm        G         C          Am
kowe lan aku urip bareng selawase
         Dm        G      C
nganti rogo iki ra ono nyawane..

[Int]
Dm G C G

C           Em     Am
aku ra nyongko.. kowe medhot tresno
    F         Fm           C
ngambyarne atiku nandang gelo lan kuciwo
Dm       G           C        Am
opo ra eling naliko jaman semono
         Dm            G         C
tak usap rambutmu ning pinggir segoro..

[Reff]
   Am               Em
 lilo.. bakal tak lilakno
         F   Fm     C
 senajan ati keloro-loro
    Am                 Em
 ikhlas.. bakal tak ikhlasno
      F       Fm         C
 kowe gandeng karo priyo liyo..

       Dm             G
 pesen WA sing mbok tulis
           C         Am
 bakal tak eling selawase
         Dm          G        C
 cinta kita berakhir di bibir saja
         Dm       G        C    G
 cinta hanya bisa berteman saja..

[Musik]
C Em Am
F Fm C
Dm G C G

C          Em    Am
sawangen kae.. ombak ning segoro
F            Fm       C
sing dadi saksi nalikane ngikat janji
Dm        G         C          Am
kowe lan aku urip bareng selawase
         Dm        G      C
nganti rogo iki ra ono nyawane..

[Int]
Dm G C G

C           Em     Am
aku ra nyongko.. kowe medhot tresno
    F         Fm            C
ngambyarne atiku nandhang gelo lan kuciwo
Dm      G           C         Am
opo ra eling naliko jaman semono
         Dm            G         C
tak usap rambutmu ning pinggir segoro..

[Reff]
   Am               Em
 lilo.. bakal tak lilakno
         F   Fm     C
 senajan ati keloro-loro
    Am                 Em
 ikhlas.. bakal tak ikhlasno
      F       Fm         C
 kowe gandeng karo priyo liyo..

       Dm             G
 pesen WA sing mbok tulis
           C         Am
 bakal tak eling selawase
         Dm          G        C
 cinta kita berakhir di bibir saja
         Dm       G        C    G C
 cinta hanya bisa berteman saja..


CHORD TERKAIT