Kunci Gitar Kawulo Jowo - Tanpo Kowe Chord

AUTO SCROLL TEKS: A + A - MODE TERANG
Kunci Gitar Kawulo Jowo - Tanpo Kowe Chord

Capo fret 2

[Intro]
C G C
Am Dm F Dm
F G C

[Verse]
C        G           C
 susah gelisah ning ati
Am                       Dm
 kelingan kau tinggal pergi
F                    Dm
 nglarani aku neng kene
F         G          C
 pas lagi sayang sayange..

C         G               C
 ngopo mbiyen ngomong tresno
Am                    Dm
 yen koe milih wong liyo
F                  Dm
 ning ati ora ngapusi
F         G          C
 tresnoku setengah mati..

[Reff]
 F            G
 culno.. seko atimu
      Em                 Am
 ben aku dewe tanpo kowe neng kene
       Dm
 remuk ati iki
        G        F
 tak trimo.. legowo..

[Musik]
F G Em Am
Dm G C

C         G               C
 ngopo mbiyen ngomong tresno
Am                    Dm
 yen koe milih wong liyo
F                  Dm
 ning ati ora ngapusi
F         G          C
 tresnoku setengah mati..

[Reff]
 F            G
 culno.. seko atimu
      Em                 Am
 ben aku dewe tanpo kowe neng kene
       Dm
 remuk ati iki..
        G        C
 tak trimo.. legowo..

 F          G
 ora.. popo atiku
         Em                    Am
 kok tinggalke pas lagi sayang-sayange
      Dm
 kuat batin iki..
     G        C
 terima.. kau pergi..
      Dm
 kuat batin iki..
     G        C
 terima.. kau pergi..


CHORD TERKAIT