Kunci Gitar Keroncong Pembatas - Ono Apane Chord

AUTO SCROLL TEKS: A + A - MODE TERANG
Kunci Gitar Keroncong Pembatas - Ono Apane Chord

[Intro]
G Bm F C
Am G F  D

[Verse]
     G         Bm
soyo suwe soyo mrene
      C
aku ngroso dewe..
     D
awak sayah arep sambat
        G
mbok paido wae..
   Em     D             C
pancen.. aku wis ngrasakke
       Am
tresno sucimu..
    G             F        D
wis bedo ra koyo ndek kae..

       G          Bm
tresno iki dudu sebatas
      C
bondo ing ndunyo..
           D
wes kadung jeru
                    G
malah kok gawe gelo kuciwo..
  Em        D        C
tego.. kowe ra ndue ati..
       Am        D          G
ning kene aku ra tau mblenjani..

   Am       Bm       C         Bm
saiki kowe iso.. ninggalke cerito
     Am        D           G
senadjan isih ono roso tresno..

[Intro]
Am D G Em
Am G F#m D G

[Chorus]
 C
ojo karo aku
 Bm             E
ora biso bahagiake kowe
       Am         D
ikhlas lahir batinku..
         G           G7
yen kowe sanding liyane..

  C
yowis cukup aku
      Bm              E
priyo sing wis mbok sepeleke
     Am        C
mugi Gusti maringi..
     D         G
sing luwih gemati..

[Int]
Am D G Em
Am D G G7
C D B Em
Am G F  D

       G          Bm
tresno iki dudu sebatas
      C
bondo ing ndunyo..
           D
wes kadung jeru
                    G
malah kok gawe gelo kuciwo..
  Em        D        C
tego.. kowe ra ndue ati..
       Am        D          G
ning kene aku ra tau mblenjani..

   Am       Bm       C         Bm
saiki kowe iso.. ninggalke cerito
     Am        D           G
senadjan isih ono roso tresno..

[Intro]
Am D G Em
Am D G

[Chorus]
 C        D
ojo karo aku..
     Bm        E
ora iso bahagiake kowe
       Am          D
ikhlas lahir batinku..
         G           G7
yen kowe sanding liyane..

  C          D
yowis cukup aku..
      Bm              E
priyo sing wis mbok sepeleke
     Am        C
mugi Gusti maringi..
     D         G   Em
sing luwih gemati..

     Am        C
mugi Gusti maringi..
     D         G
sing luwih gemati..


CHORD TERKAIT