Kunci Gitar Ndarboy Genk - Mboten Saged Sungkem Chord




Kunci Gitar Ndarboy Genk - Mboten Saged Sungkem Chord

[Intro]
C -G Am
Dm F G C

[Verse]
  C
roso kangen sing kudu tak pendem
  F           G             C
bodho niki mboten saged sungkem
  Am          A             Dm
tasih katah salah luput lan dosaku
  F          G       C
bapak ibu ngapuranen aku..

[Int]
F G

  C                     C
sopo wong sing atine ra sedih
  F        G        C
bodho iki aku ora mulih
 Am               A
akeh wong do nganggur
      Dm
akeh wong do ngelih
      F
salam kangge dulur
G            C
lan tonggo tepalih..

           Am    Em
tak ikhlas-ikhlaske..
    F          C
tak lilak-lilakke..
      Am    Em
pacobaning urip..
F                 G
mugo ndang ono tambane..

[Reff]
 C
 sabar.. (kudu sabar..)
 F         G       C
  aku mung iso wenehi kabar
 F       G        Em       Am
  dikandeli usaha ugo ikhtiare
         Dm                  G
 Gusti kulo.. nyuwun kawelasane..

 C
 pasrah.. (kudu pasrah..)
 F       G              C
  iki kabeh mung mergo musibah
 F          G
  meh ngopo-ngopo kudu
 Em         Am
 neng njero omah
          Dm
 welingku mung siji
    G            C
 ndedungo lan ngibadah..

[Musik]
Dm G E Am
D  G  F G

  C
sopo wong sing atine ra sedih
  F        G        C
bodho iki aku ora mulih
 Am               A
akeh wong do nganggur
      Dm
akeh wong do ngelih
      F
salam kangge dulur
G            C
lan tonggo tepalih..

           Am    Em
tak ikhlas-ikhlaske
    F          C
tak lilak-lilakke..
      Am     Em
pacobaning urip..
F                 G
mugo ndang ono tambane..

[Reff]
 C
 sabar.. (kudu sabar..)
 F         G       C
  aku mung iso wenehi kabar
 F       G        Em       Am
  dikandeli usaha ugo ikhtiare
         Dm                  G
 Gusti kulo.. nyuwun kawelasane..

 C
 pasrah.. (kudu pasrah..)
 F       G                C
  iki kabeh mung mergo musibah
 F          G
  meh ngopo-ngopo kudu
 Em         Am
 neng njero omah
          Dm
 welingku mung siji
    G            C
 ndedungo lan ngibadah..



Chord Gitar Terkait