Kunci Gitar NDX AKA - Pasukan Anti Prei Chord

AUTO SCROLL TEKS: A + A - MODE TERANG
Kunci Gitar NDX AKA - Pasukan Anti Prei Chord

[Intro]
C G Am Em
F G C Am
F G C G

[Reff]
     C           G
 pasukan anti prei
       Am         Em
 budal nggolek rejeki
       F        C
 kerjo wani rekoso
         Dm          G
 ben uripku sesuk mulyo..

      C       G
 ra peduli omongan
       Am        Em
 tanggunganku bulanan
        F            C
 anak bojo ro wong tuo
         Dm         G     C  G
 kabeh kuwi semangatku kerjo..

  C                   G
kahanan uripku bedo karo impianku
       Am                   Em
durung biso nyenengke kabeh keluargaku
F                       C
sing kepingin nglakoni urip kepenak
 Dm                          G
ayem tentrem bareng wong tuo bojo ro anak..

  C                     G
pacobaning urip kudu ikhlas tak lakoni
    Am                 Em
senajan roso meri kuwi ono ning ati
F                   C
rejeki akeh sitik tetep tak syukuri
        Dm                   G           C
sing penting diparingi sehat lan nyembadani..

F          G               C         Am
 duh Gusti pangeran tulung paringi dalan
       F         G         C
dinggo nyukupi kabeh kebutuhan..
F           G             C         Am
 pingin tak buktekke nek aku ra sepele
    F         G         C  G
senajan kahanane koyongene..

[Reff]
     C           G
 pasukan anti prei
       Am         Em
 budal nggolek rejeki
       F        C
 kerjo wani rekoso
         Dm          G
 ben uripku sesuk mulyo..

      C       G
 ra peduli omongan
       Am        Em
 tanggunganku bulanan
        F            C
 anak bojo ro wong tuo
         Dm         G     C  G
 kabeh kuwi semangatku kerjo..

     C                  G
pan..cen uwis garise uripe dewe-dewe
        Am                       Em
sugih kere ning ngarepe Gusti ra ono bedane
   F                   C
akehi sodakohe senajan lagi ra nduwe
       Dm                      G
teko pasrah karo Gusti luwih gede balesane..

    C                G
di..akehi dongane diakehi syukure
       Am
jarene wong tuwo mbiyen
         Em
urip kur nggo mampir ngombe
     F                    C
kulo nderek kersane ajeng pripun saene
     Dm                   G          C
mugi-mugi Gusti ngijabahi kabeh dongane..

F          G               C         Am
 duh Gusti pangeran tulung paringi dalan
       F         G         C
dinggo nyukupi kabeh kebutuhan..
F           G             C         Am
 pingin tak buktekke nek aku ra sepele
    F         G         C  G
senajan kahanane koyongene..

[Reff]
     C           G
 pasukan anti prei
       Am         Em
 budal nggolek rejeki
       F        C
 kerjo wani rekoso
         Dm          G
 ben uripku sesuk mulyo..

      C       G
 ra peduli omongan
       Am        Em
 tanggunganku bulanan
        F            C
 anak bojo ro wong tuo
         Dm         G     C  G
 kabeh kuwi semangatku kerjo..

     C           G
 pasukan anti prei
       Am         Em
 budal nggolek rejeki
       F        C
 kerjo wani rekoso
         Dm          G
 ben uripku sesuk mulyo..

      C       G
 ra peduli omongan
       Am        Em
 tanggunganku bulanan
        F            C
 anak bojo ro wong tuo
         Dm         G     C
 kabeh kuwi semangatku kerjo..

Lihat semua NDX AKA Chord



CHORD LAINNYA