Kunci Gitar Nella Kharisma - Sadar Posisi Chord





Ini adalah Chord atau Kunci Gitar dari lagu Nella Kharisma - Sadar Posisi.

Kunci Gitar Nella Kharisma - Sadar Posisi Chord

Capo fret 3

[Verse]
          C          G
wes tak cubo nguatke ati
      Am         Em
nompo kasunyatan iki
F            C
nadyan perih rasane
      Dm         G
aku kudu sadar diri..

       C            G
mbiyen kowe ninggal lungo
        Am        Em
tanpo pamit karo aku
      F            C
saiki we teko ning ngarepku
     Dm         G          C  F G
mung ngeterke undangan rabimu..

Am                G
 aku kudu sadar posisi
                   F
ra bakal biso nduweni
                        C
mergo kowe sing tak tresno
      G           Am
malah milih wong liyo..

Am                        G
 mung iso tak pendem ning ati
                     F
roso sayang ro tresnoku iki
             G
aku tresno kowe
                G
kowe tresno liyane..

[Reff]
        C
 remuk atiku nompo layang
          F
 undangan rabimu
           Am
 mbubrahke crito tresno iki
           G
 marang sliramu..

             C
 gandeng wes suwe
                  F
 jebul aku dudu jodone
      Am               G
 matursuwun.. kowe wes tau
                  C
 gawe kisah ning uripku..

[Musik]
C F Am G
C F Am G C

          C          G
wes tak cubo nguatke ati
      Am         Em
nompo kasunyatan iki
F            C
nadyan perih rasane
      Dm         G
aku kudu sadar diri..

       C            G
mbiyen kowe ninggal lungo
        Am        Em
tanpo pamit karo aku
      F            C
saiki we teko ning ngarepku
     Dm         G          C
mung ngeterke undangan rabimu..

Am                G
 aku kudu sadar posisi
                   F
ra bakal biso nduweni
                        C
mergo kowe sing tak tresno
      G           Am
malah milih wong liyo..

Am                        G
 mung iso tak pendem ning ati
                     F
roso sayang ro tresnoku iki
             G
aku tresno kowe
                G
kowe tresno liyane..

[Reff]
        C
 remuk atiku nompo layang
          F
 undangan rabimu
           Am
 mbubrahke crito tresno iki
           G
 marang sliramu..

             C
 gandeng wes suwe
                F
 jebul aku dudu jodone
      Am               G
 matursuwun.. kowe wes tau
                  C
 gawe kisah ning uripku..

[Musik]
C F Am G
C F Am G C

          C          G
wes tak cubo nguatke ati
      Am         Em
nompo kasunyatan iki
F            C
nadyan perih rasane
      Dm         G
aku kudu sadar diri..

       C            G
mbiyen kowe ninggal lungo
        Am       Em
tanpo pamit karo aku
      F            C
saiki we teko ning ngarepku
     Dm         G          C
mung ngeterke undangan rabimu..

Am                G
 aku kudu sadar posisi
                   F
ra bakal biso nduweni
                        C
mergo kowe sing tak tresno
      G           Am
malah milih wong liyo..

Am                        G
 mung iso tak pendem ning ati
                     F
roso sayang ro tresnoku iki
             G
aku tresno kowe
                G
kowe tresno liyane..

[Reff]
        C
 remuk atiku nompo layang
      F
 undangan rabimu
           Am
 mbubrahke crito tresno iki
           G
 marang sliramu..

             C
 gandeng wes suwe
                F
 jebul aku dudu jodone
      Am               G
 matursuwun.. kowe wes tau
                  C
 gawe kisah ning uripku..

        C
 remuk atiku nompo layang
      F
 undangan rabimu
           Am
 mbubrahke crito tresno iki
           G
 marang sliramu..

             C
 gandeng wes suwe
                F
 jebul aku dudu jodone
      Am               G
 matursuwun.. kowe wes tau
                  C
 gawe kisah ning uripku..




Chord Gitar Terkait