Kunci Gitar Siho - Nelongso Chord




Kunci Gitar Siho - Nelongso Chord

[Intro]
F G Em A
Dm G C G

[Verse]
    C          A               Dm
wes cukup.. anggonmu nglarani ati..
   G         F      Em           A
anggonmu natoni.. roso.. tresno iki
             Dm            G
sing wes tak jogo nganti saiki..

     C        A                   Dm
neng kene.. kota gedhe kang nyekseni..
   G          F      Em            A
sliramu wes tau.. ngucap.. janji suci
        Dm               G
janji setyo iki iseh tak simpen
           C  C7
neng jero ati..

[Reff]
           F               G
 aku ra nyono bakale nelongso
            Em                     A
 kelangan kowe sing kadung tak tresno
            Dm
 kurang opo aku iki
   G               C  C7
 tegane mbok blenjani..

           F                G
 aku ra ngiro sliramu kok tego
           Em               A
 gawe tatu gawe loro neng dodo
             Dm
 tak tompo kahanan iki
   G            C
 senadyan loro ati..

[Musik]
Fm C A Dm G C

C        A               Dm
cobo.. dadi aku sedelo wae
   G        F   Em              A
ngerasakne opo.. sing.. tak rasakne
         Dm          G
ku yakin kowe rakuat ati..

     C        A                   Dm
neng kene.. kota gedhe kang nyekseni..
   G          F      Em            A
sliramu wes tau.. ngucap.. janji suci
        Dm               G
janji setyo iki iseh tak simpen
           C  C7
neng jero ati..

[Reff]
           F               G
 aku ra nyono bakale nelongso
            Em                     A
 kelangan kowe sing kadung tak tresno
            Dm
 kurang opo aku iki
   G               C  C7
 tegane mbok blenjani..

           F                G
 aku ra ngiro sliramu kok tego
           Em               A
 gawe tatu gawe loro neng dodo
             Dm
 tak tompo kahanan iki
   G            C
 senadyan loro ati..
 A            Dm
  tak tompo kahanan iki
   G            C
 senadyan loro ati..



Chord Gitar Terkait