Kunci Gitar Via Viotz - Kersane Gusti Chord

AUTO SCROLL TEKS: A + A - MODE TERANG
Kunci Gitar Via Viotz - Kersane Gusti Chord

[Intro]
C G Am Em
F C Dm G

[Verse]
   C          G
ikhlas pasrah marang..
        Am    Em
kersane Gusti..
   F          G      C
nyuwun dingapuro salahe ati..
  F          G
kadang ra kroso..
      Em           Am
netes banyu neng moto..
 F        Dm             G
eling duso.. sing tak lakokno..

   C           G
Gusti sedoyo lepat..
         Am     Em
nyuwun pangapuro..
 F           G         C
tambah dino umur sangsoyo sudo..
  F        G
sering mbelani..
     Em        Am
gede sombonge ati..
  F        Dm        G
lali marang.. ajaran agami..

F         G
 awan lan mbengi
Em         Am
 lan nafas iki
    Dm         F
sak pedhote nyowo
     G
kulo sujud marang Gusti..

[Reff]
      C      G
 yen ono.. salah..
      Am     Em
 ngapuroni awakku
  F             C
 aku iki.. mung menungso
        Dm          G
 sing kadang gawe loro..

       C       G
 kabeh ru..mongso..
      Am        Em
 wedi siksane neroko
   F          C
 mugo Gusti Allah kerso
          Dm
 paring pangapuro
   G                F
 marang.. khilafe menungso..

[Musik]
F  Em  Dm G C
Am  Dm  G  C G

C            G
Gusti sedoyo lepat..
         Am     Em
nyuwun pangapuro..
F            G         C
tambah dino umur sangsoyo sudo..
   Dm       G
sering mbelani..
     C   -Bm   Am
gede sombonge ati..
  F        Dm        G
lali marang.. ajaran agami..

F         G
 awan lan mbengi
Em         Am
 lan nafas iki
    Dm         F
sak pedhote nyowo
     G
kulo sujud marang Gusti..

[Reff]
      C      G
 yen ono.. salah..
      Am     Em
 ngapuroni awakku
  F           C
 aku iki mung menungso
        Dm          G
 sing kadang gawe loro..

       C       G
 kabeh ru..mongso..
      Am        Em
 wedi siksane neroko
   F          C
 mugo Gusti Allah kerso
          Dm
 paring pangapuro..
          Dm     G
 paring pangapuro..

      C      G
 yen ono.. salah..
      Am     Em
 ngapuroni awakku
  F           C
 aku iki mung menungso
        Dm          G
 sing kadang gawe loro..

       C       G
 kabeh ru..mongso..
      Am        Em
 wedi siksane neroko
   F          C
 mugo Gusti Allah kerso
          Dm
 paring pangapuro
   G                C
 marang.. khilafe menungso..

Lihat semua Via Viotz Chord



CHORD LAINNYA