Kunci Gitar Wira YH - Tresnomu Membo Membo Chord

AUTO SCROLL TEKS: A + A - MODE TERANG
Kunci Gitar Wira YH - Tresnomu Membo Membo Chord

Capo fret 2

[Intro]
C G Am Em F Fm G

[Verse]
  C      G           Am     Em
kabeh.. iki seng kok karepke
F     G          C  G
 kowe ninggalke aku..
     C       G    Am        Em
ning opo ra eling karo janjimu
F         G          C
 sing tok ucap ning aku..

     F         G
mung masalah sepele
     C         Am
kowe tego ngapusi
    Dm           G
lan saiki.. kowe malah mblenjani..

[Reff]
 C       G         Am  Em
 lilo.. aku uwis lilo..
 F      C             Dm           G
  yen kowe arep golek dalan sing liyo
 C  G           Am         Em
  nanging ngopo kowe wis tego
 F        G            C
  ninggal janji lan crito..

[Musik]
F G C Am Dm G C
F G C Am Dm  G

C  G        Am     Em
 saiki kowe wis bedo
F     G    Dm        G
 ra koyo.. jaman semono
F     G    C     Am
tresnomu.. ning aku..
  Dm               G
koyo dumeh sing membo-membo..

[Reff]
 C       G         Am Em
 lilo.. aku uwis lilo..
 F      C             Dm           G
  yen kowe arep golek dalan sing liyo
 C   G         Am         Em
  nanging ngopo kowe wis tego
 F        G            C
  ninggal janji lan crito..

[Musik]
F Em G C Am
Dm G A

[Reff] [Overtune]
   D      A           Bm  F#m
 gelo.. rasane ning dodo..
 G      D   Em           A
  wis cukup lekku ngrasakno
 D    A      Bm       F#m
  panyuwunku kanggo awakmu
 G     A          D Bm
  mugo tansah bahagia..
 G     A          D
  mugo tansah bahagia..


CHORD TERKAIT