Kunci Gitar Agnesa Yosita - Pernah Sayang Chord




Agnesa Yosita Pernah Sayang chord

Capo fret 2

[Intro]
C G Am G F Fm

[Verse]
C                Dm
wes ra koyo biasane
F               C
 saiki meneng wae
C                 Dm
 opo ra eling biyene
  F            G               C
saben dino ngancani aku ning kene..

C                     Dm
ning ngendi janjimu wingi
F                       C
 sing ra bakal ninggal aku
C                 Dm
 opo wes ra duwe ati
F            G          C
lungamu mung ninggali tatu..

[Reff]
        Am                  Em
 aku mbiyen.. tau ngomong sayang
           F                       G
 mergo tresno iki bakal kanggo tenanan
       Am                 Em
 kowe ugo.. tau ngomong sayang
             F        Fm       G   C   G
 nanging tresnamu.. jebul mung dolanan..

C                     Dm
ning ngendi janjimu wingi
F                       C
 sing ra bakal ninggal aku
C                 Dm
 opo wes ra duwe ati
F            G          C
lungamu mung ninggali tatu..

[Reff]
        Am                Em
 aku mbiyen.. tau ngomong sayang
           F                       G
 mergo tresno iki bakal kanggo tenanan
       Am                 Em
 kowe ugo.. tau ngomong sayang
             F        Fm       G   C  -G/B
 nanging tresnamu.. jebul mung dolanan..

[Musik]
Am Em F C -G/B
Am Em F Fm G C

  Am                    Em         
sayang aku jane ra ngapusi
     F                   C Bm
sliramu saiki iseh ning ati
  Am                   Em
jujur aku iseh nduwe roso
  F
separuh tresnaku,
         G           G-Am-Bm-Em
iseh kanggo wong liyo..

[Reff]
-G-G#m  Am                Em
 aku mbiyen.. tau ngomong sayang
           F                       G
 mergo tresno iki bakal kanggo tenanan
       Am                 Em
 kowe ugo.. tau ngomong sayang
             F        Fm       G   C
 nanging tresnamu.. jebul mung dolanan..

        Am                  Em
 aku mbiyen.. tau ngomong sayang
           F                       G
 mergo tresno iki bakal kanggo tenanan
       Am                 Em
 kowe ugo.. tau ngomong sayang
             F        Fm       G   C
 nanging tresnamu.. jebul mung dolanan..

Original Chord

[Intro]
D A Bm A G Gm

[Verse]
D                Em
wes ra koyo biasane
G               D
 saiki meneng wae
D                 Em
 opo ra eling biyene
  G            A               D
saben dino ngancani aku ning kene..

D                     Em
ning ngendi janjimu wingi
G                       D
 sing ra bakal ninggal aku
D                 Em
 opo wes ra duwe ati
G            A          D
lungamu mung ninggali tatu..

[Reff]
        Bm                  F#m
 aku mbiyen.. tau ngomong sayang
           G                       A
 mergo tresno iki bakal kanggo tenanan
       Bm                 F#m
 kowe ugo.. tau ngomong sayang
             G        Gm       A   D   A
 nanging tresnamu.. jebul mung dolanan..

D                     Em
ning ngendi janjimu wingi
G                       D
 sing ra bakal ninggal aku
D                 Em
 opo wes ra duwe ati
G            A          D
lungamu mung ninggali tatu..

[Reff]
        Bm                F#m
 aku mbiyen.. tau ngomong sayang
           G                       A
 mergo tresno iki bakal kanggo tenanan
       Bm                 F#m
 kowe ugo.. tau ngomong sayang
             G        Gm       A   D  -A/C#
 nanging tresnamu.. jebul mung dolanan..

[Musik]
Bm F#m G D -A/C#
Bm F#m G Gm A D

  Bm                    F#m         
sayang aku jane ra ngapusi
     G                   D -C#m
sliramu saiki iseh ning ati
  Bm                   F#m
jujur aku iseh nduwe roso
  G
separuh tresnaku,
         A           A-Bm-C#m-F#m
iseh kanggo wong liyo..

[Reff]
-A -A#m Bm                F#m
 aku mbiyen.. tau ngomong sayang
           G                       A
 mergo tresno iki bakal kanggo tenanan
       Bm                 F#m
 kowe ugo.. tau ngomong sayang
             G        Gm       A   D
 nanging tresnamu.. jebul mung dolanan..

        Bm                  F#m
 aku mbiyen.. tau ngomong sayang
           G                       A
 mergo tresno iki bakal kanggo tenanan
       Bm                 F#m
 kowe ugo.. tau ngomong sayang
             G        Gm       A   D
 nanging tresnamu.. jebul mung dolanan..



Chord Gitar Terkait