Kunci Gitar Anggun Pramudita - Sun Tulis Chord

AUTO SCROLL TEKS: A + A - MODE TERANG

Anggun Pramudita Sun Tulis Chord

[Intro]
Am F Dm Am
C Dm E Am

[Verse]
Am               F
sun.. tulis aran riko..
Dm                  Am
ring.. njero lubuk ati iki
C                  Dm
mergo wes sun temokno..
       E               Am
hang biso.. njogo ati iki..

Am                 F
sing.. gampang sun duweni riko
   G          Am
mergo sadar, isun wong sing ono
      C                      Dm
mung ono roso welas ring ati iki
  E               Am
riko biso sun duweni..

[Int]
Am Dm G C
F Dm E

[Reff]
          Am                    Dm
 sun titipno welas iki kanggo riko
          G
 hang sun simpen sun genggem lan
       C     E
 sun sayangi..

           Am                       Dm
 sing perduli alangan nong ngarep moto
          G
 hang sun sayang sing ono maning
      E
 mung riko..


[Int]
F G Am

Am               F
sun.. tulis aran riko..
Dm                  Am
ring.. njero lubuk ati iki
C                  Dm
mergo wes sun temokno..
       E               Am
hang biso.. njogo ati iki..

Am                 F
sing.. gampang sun duweni riko
   G          Am
mergo sadar, isun wong sing ono
      C                      Dm
mung ono roso welas ring ati iki
  E               Am
riko biso sun duweni..

[Musik]
Am Dm G C E
Am Dm E

[Reff]
          Am                    Dm
 sun titipno welas iki kanggo riko
          G
 hang sun simpen sun genggem lan
       C     E
 sun sayangi..

           Am                       Dm
 sing perduli alangan nong ngarep moto
          G
 hang sun sayang sing ono maning
        E
 mung riko..

          Am                    Dm
 sun titipno welas iki kanggo riko
          G
 hang sun simpen sun genggem lan
     C       E
 sun sayangi..

           Am                       Dm
 sing perduli alangan nong ngarep moto
          G
 hang sun sayang sing ono maning
        E
 mung riko..

[Outro]
F G Am


CHORD TERKAIT