Chord Arlida Putri - Kembang Ati

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Arlida Putri Kembang Ati Chord

Capo fret 5

[Reff]
 Am
  yo mung kowe cah bagus
 F
  sing dadi kembang ati
 C              G
  aku ora iso urip tanpo sliramu..

 Am
  roso kangen iki
 F
  sing ra mari mari
 C                   G            Am
  pingin ketemu senajan amung sedelo..

[Int]
Am F C G
Am F C G

Am             F
tresnoku amung sliramu
C                G
sing tansah madangi ati
Am           F
sworomu gawe kangenku
C                      G
kangen sing ning njero dodoku

    F            C
tresno iki tulus ning ati
 F                  G
ora bakal sampe tak cidrani

[Reff]
 Am
  yo mung kowe cah bagus
 F
  sing dadi kembang ati
 C              G
  aku ora iso urip tanpo sliramu..

 Am
  roso kangen iki
 F
  sing ra mari mari
 C                   G            Am
  pingin ketemu senajan amung sedelo..

[Musik]
Am F C G
Am F C G

Am             F
tresnoku amung sliramu
C              G
sing tansa madangi ati
Am           F
sworomu gawe kangenku
C                      G
kangen sing ning njero dodoku..

    F            C
tresno iki tulus ning ati
 F                  G
ora bakal sampe tak cidrani..

[Reff]
 Am
  yo mung kowe cah bagus
 F
  sing dadi kembang ati
 C              G
  aku ora iso urip tanpo sliramu..

 Am
  roso kangen iki
 F
  sing ra mari mari
 C                   G            Am
  pingin ketemu senajan amung sedelo..

 Am
  yo mung kowe cah bagus
 F
  sing dadi kembang ati
 C              G
  aku ora iso urip tanpo sliramu..

 Am
  roso kangen iki
 F
  sing ra mari mari
 C                   G            Am
  pingin ketemu senajan amung sedelo..

CHORD DARI Dm

[Reff]
 Dm
  yo mung kowe cah bagus
 Bb
  sing dadi kembang ati
 F              C
  aku ora iso urip tanpo sliramu..

 Dm
  roso kangen iki
 Bb
  sing ra mari mari
 F                   C            Dm
  pingin ketemu senajan amung sedelo..

[Int]
Dm Bb F C
Dm Bb F C

Dm             Bb
tresnoku amung sliramu
F                C
sing tansah madangi ati
Dm           Bb
sworomu gawe kangenku
F                      C
kangen sing ning njero dodoku

    Bb           F
tresno iki tulus ning ati
 Bb                 C
ora bakal sampe tak cidrani

Reff :
 Dm
  yo mung kowe cah bagus
 Bb
  sing dadi kembang ati
 F              C
  aku ora iso urip tanpo sliramu..

 Dm
  roso kangen iki
 Bb
  sing ra mari mari
 F                   C            Dm
  pingin ketemu senajan amung sedelo..

[Musik]
Dm Bb F C
Dm Bb F C

Dm             Bb
tresnoku amung sliramu
F              C
sing tansa madangi ati
Dm           Bb
sworomu gawe kangenku
F                      C
kangen sing ning njero dodoku..

    Bb           F
tresno iki tulus ning ati
 Bb                 C
ora bakal sampe tak cidrani..

[Reff]
 Dm
  yo mung kowe cah bagus
 Bb
  sing dadi kembang ati
 F              C
  aku ora iso urip tanpo sliramu..

 Dm
  roso kangen iki
 Bb
  sing ra mari mari
 F                   C            Dm
  pingin ketemu senajan amung sedelo..

 Dm
  yo mung kowe cah bagus
 Bb
  sing dadi kembang ati
 F              C
  aku ora iso urip tanpo sliramu..

 Dm
  roso kangen iki
 Bb
  sing ra mari mari
 F                   C            Dm
  pingin ketemu senajan amung sedelo..

Lihat Semua Chord Arlida Putri


Chord Arlida Putri Lainnya