Kunci Gitar Bagoes Mahotra - Tlogo Jonge Chord

AUTO SCROLL TEKS: A + A - MODE TERANG
Bagoes Mahotra Tlogo Jonge chord

Capo fret 2

[Intro]
G F C G
Em Am C D G

[Verse]
G                     F
 naliko srengenge wis meh mapan turu..
D                   G
 sumburat abang ono ing langit biru..
E                     Am     -Bm
 aku kelingan marang sliramu..
        C           D          G
sing mbiyen pernah ono neng atiku..

G                  F
 kelingan mbiyen naliko kae..
D               G
 aku lan kowe dolan neng tlogo jonge..
E                    Am
 numpak prau lan lungguh sesandingan
        C          D         G      C G
nanging saiki mung tinggal kenangan..

[Chorus]
  G                 F
lungamu ra mergo ra tresno..
  C          D           G
lungamu.. ra mergo kwe cidro..
  Em                    Am
nanging.. amergo wong tuwo
       C        D         G  D
sing kepingin.. uripmu mulyo..

 G                      F
aku ugo mung biso ndongake..
     C         D     G
kowe bahagia.. selawase..
Em                 Am
aku tansah eling kowe..
    C    D             G
nalikane neng tlogo jonge..

[Int]
G F C D G
Em Am C D G C

G                  F
 kelingan mbiyen naliko kae..
D               G
 aku lan kowe dolan neng tlogo jonge..
E                    Am
 numpak prau lan lungguh sesandingan
        C          D         G      C G
nanging saiki mung tinggal kenangan..

[Chorus]
  G                 F
lungamu ra mergo ra tresno..
  C          D           G
lungamu.. ra mergo kwe cidro..
  Em                    Am
nanging.. amergo wong tuwo
       C        D         G  D
sing kepingin.. uripmu mulyo..

 G                      F
aku ugo mung biso ndongake..
     C         D     G
kowe bahagia.. selawase..
Em                 Am
aku tansah eling kowe..
    C    D             G
nalikane neng tlogo jonge..

  C        D        G  Em
kenangan.. naliko kae..
    C    D             G
nalikane neng tlogo jonge..

Lihat semua Bagoes Mahotra Chord



CHORD LAINNYA