Kunci Gitar Binar - Bendung Klambu Jadi Saksi Chord

AUTO SCROLL TEKS: A + A - MODE TERANG
Binar Bendung Klambu Jadi Saksi chord

[Intro]
C G F C G

[Verse]
C        G              Am
 tak enteni kowe ning kene re
F       Em              Dm
 ning taman bendung klambu kene
F       G
 purwodadi kotane
Em         A
 sing dadi sak nyatane
Dm         G            C 
 nanging kowe wis blenjani..

[Int]
F Em Dm C G

   C            G        Am
pancen abot ninggalke purwodadi
  Dm         A              Dm
kota kebak kenangan ning njero ati
    Em       A         Dm
senajan aku ora biso duweni
        G
nanging sliramu.. tak eling-eling..
C            G           C
nganti.. tumekaning sak iki..

         F           G
tansah dadi.. roso tresno
       C
kang sejati..
F                G
wis pancen.. tak tekati
         Em        Am
nunggu kamu sampai nanti
     Dm             G        C
roso tresno.. ora biso.. diwatesi..

[Reff]
 G 
 nanging nyatane
          F             C
 nganti seprene nggonku ngenteni
         Em              F
 kabarmu mung koyo sumiliring
         Bb  G
 angin sore..

 F          G
 mung adem-adem wae
 Em            A
 wis lali karo janjine
         Dm          G         C
 biyen jare..rabakal ninggalke aku..

[Musik]
C G Am G
F C Dm G
F Em F G
  haaa..haaa..huuuu..

C         G      Am
 tak tompone pacoban iki
F           Em       Dm
 cukup mung aku sing ngalami
F       G
 aku ikhlas lan trimo
Em      A
 kowe cidro ing janji
Dm       G           C
 bendung klambu jadi saksi..

[Reff]
 G 
 nanging nyatane
          F             C
 nganti seprene nggonku ngenteni
         Em              F
 kabarmu mung koyo sumiliring
         Bb G
 angin sore..

 F          G
 mung adem-adem wae
 Em            A
 wis lali karo janjine
         Dm          G          C
 biyen jare..rabakal ninggalke aku
         F           G          C
 biyen jare..rabakal ninggalke aku..
         F           G
 biyen jare..rabakal ninggalke
 F    Fm       C
  aku.. hu u uuu..

Lihat semua Binar Chord



CHORD LAINNYA