Kunci Gitar Didi Kempot - Kangening Ati Chord


AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG
Didi Kempot Kangening Ati chord

Capo fret 3

[Intro]
C Em F C 
Dm G C Am
Dm G C G

[Verse]
    C               Em
sewengi aku ora.. biso turu..
   F        G     C
klisikan atiku.. ora karuan..
Dm          G
mung tansah kelingan..
C             Am
 kelingan esemmu..
Dm       D      G
nalikane ketemu.. sliramu..

[Int]
Dm G

    C                Em
sedino rasane.. koyo setahun..
     F             G         C
rino lan wengi mung.. tansah ngalamun..
Dm           G
wis tak lali lali..
C          Am
ora biso lali..
Dm         G        C      
malah cumanthel ono ing ati..

[Int]
Dm G C Am
Dm G C

[Reff]
   Em
 kangening atiku..
          Am
 yen adoh karo sliramu..
      F          G        C
 wong ayu.. kekantilaning atiku..

 Em
 mesemo yo nimas..
     Am
 sak ithik aku wes lego..
        F         D             G
 kanggo nambani.. kangenku ning dodo..

 F       G            C    Am
   rungokno swaraning ati..ku..
 Dm        G          C
   mung tansah pingin ketemu..
 F       G      C           Am
   rungokno getaring jantung..ku..
 Dm      G          C
   kangenku yo mung.. sliramu..

[Musik]
C Dm G C
A Dm G C
        
    C                Em
sedino rasane.. koyo setahun..
     F             G         C
rino lan wengi mung.. tansah ngalamun..
Dm           G
wis tak lali lali..
C          Am
ora biso lali..
Dm         G        C      
malah cumanthel ono ing ati..

[Int]
Dm G C Am
Dm G C

[Reff]
   Em
 kangening atiku..
      Am
 yen adoh karo sliramu..
      F       G          C
 wong ayu.. kekantilaning atiku..

   Em
 mesemo yo nimas..
     Am
 sak ithik aku wes lego..
        F         D             G
 kanggo nambani.. kangenku ning dodo..

 F       G            C    Am
   rungokno swaraning ati..ku..
 Dm        G          C
   mung tansah pingin ketemu..
 F       G      C           Am
   rungokno getaring jantung..ku..
 Dm      G           C   
   kangenku yo mung.. sliramu..

Lihat semua Didi Kempot Chord


CHORD LAINNYA