Chord Fijo - Meneng

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Fijo Meneng Chord

[Reff]
 Dm      G         Em       Am
 nek.. kowe.. arep lungo saiki
  Dm       G          C
 aku ora bakal nggondeli..
   F      G          Em            Am
 mugo.. nemu.. dalan sing mbok goleki
  Dm            G         C
 aku tak meneng sek noto ati..

[Intro]
F Fm Em A
Dm Fm C

[Verse]
    C        F
senajan aku gelo
      G          C  -G/B
pas kowe pamit lungo
    Am           Dm
jaremu ngirim warto
      G              C
malah cidro sing tak roso..

[Int]
Fm Bb

    C       F
aku kudu nompo
      G       C
meski atiku gelo
     Am           Dm
sliramu ninggal loro
        G         C
mungkin dewe wes ora jodo..

Dm                G
 wengi wengi sesanding sepi
Em     E       Am
 ngenteni sliramu bali
Dm                 G
 kerlipe lintang dadi saksi
Em    E             Am
 janjimu tansah tak bundeli
  Dm       Em    Fm   G      C
tapi ternyata sliramu mblenjani..

[Reff]
 F       G         Em       Am
 nek.. kowe.. arep lungo saiki
  Dm       G          C
 aku ora bakal nggondeli..
   F      G          Em            Am
 mugo.. nemu.. dalan sing mbok goleki
  Dm            G         C
 aku tak meneng sek noto ati..

[Musik]
Fm Bb G#
Dm G C
Fm Bb G#
Dm G C

Dm                G
 wengi wengi sesanding sepi
Em     E       Am
 ngenteni sliramu bali
Dm                 G
 kerlipe lintang dadi saksi
Em    E             Am
 janjimu tansah tak bundeli
  Dm       Em    Fm   G      C
tapi ternyata sliramu mblenjani..

[Reff]
 F       G         Em       Am
 nek.. kowe.. arep lungo saiki
  Dm       G          C
 aku ora bakal nggondeli..
   F      G          Em            Am
 mugo.. nemu.. dalan sing mbok goleki
  Dm            G         C
 aku tak meneng sek noto ati..

 F       G         Em       Am
 nek.. kowe.. arep lungo saiki
  Dm       G          C
 aku ora bakal nggondeli
   F      G          Em            Am
 mugo.. nemu.. dalan sing mbok goleki
  Dm            G         C  A
 aku tak meneng sek noto ati..
  Dm            G         C  A
 aku tak meneng sek noto ati..
  Dm            G           F  G
 aku tak meneng sek.. noto ati..

CHORD DARI G

[Reff]
 Am      D         Bm       Em
 nek.. kowe.. arep lungo saiki
  Am       D          G
 aku ora bakal nggondeli..
   C      D          Bm            Em
 mugo.. nemu.. dalan sing mbok goleki
  Am            D         G
 aku tak meneng sek noto ati..

[Intro]
C Cm Bm E
Am Cm G

[Verse]
    G        C
senajan aku gelo
      D          G   D/F#
pas kowe pamit lungo
    Em           Am
jaremu ngirim warto
      D              G
malah cidro sing tak roso..

[Int]
Cm F

    G       C
aku kudu nompo
      D       G
meski atiku gelo
     Em           Am
sliramu ninggal loro
        D         G
mungkin dewe wes ora jodo..

Am                D
 wengi wengi sesanding sepi
Bm     B       Em
 ngenteni sliramu bali
Am                 D
 kerlipe lintang dadi saksi
Bm    B             Em
 janjimu tansah tak bundeli
  Am       Bm    Cm   D      G
tapi ternyata sliramu mblenjani..

[Reff]
 C       D         Bm       Em
 nek.. kowe.. arep lungo saiki
  Am       D          G
 aku ora bakal nggondeli..
   C      D          Bm            Em
 mugo.. nemu.. dalan sing mbok goleki
  Am            D         G
 aku tak meneng sek noto ati..

[Musik]
Cm F D#
Am D G
Cm F D#
Am D G

Am                D
 wengi wengi sesanding sepi
Bm     B       Em
 ngenteni sliramu bali
Am                 D
 kerlipe lintang dadi saksi
Bm    B             Em
 janjimu tansah tak bundeli
  Am       Bm    Cm   D      G
tapi ternyata sliramu mblenjani..

[Reff]
 C       D         Bm       Em
 nek.. kowe.. arep lungo saiki
  Am       D          G
 aku ora bakal nggondeli..
   C      D          Bm            Em
 mugo.. nemu.. dalan sing mbok goleki
  Am            D         G
 aku tak meneng sek noto ati..

 C       D         Bm       Em
 nek.. kowe.. arep lungo saiki
  Am       D          G
 aku ora bakal nggondeli
   C      D          Bm            Em
 mugo.. nemu.. dalan sing mbok goleki
  Am            D         G  E
 aku tak meneng sek noto ati..
  Am            D         G  E
 aku tak meneng sek noto ati..
  Am            D           C  D
 aku tak meneng sek.. noto ati..

Lihat Semua Chord Fijo


Chord Fijo Lainnya