Kunci Gitar Fitria Cahyani - Tulung Ngerteni Chord





Fitria Cahyani Tulung Ngerteni Chord

Capo fret 4

C         D             G    Em
 tulung sanget ngerteni aku iki
Am            D         C
 nangis batin.. kowe lungo..

[Intro]
C D G Em Am D

[Verse]
  G        D          Em  D
seprene.. aku kenal kowe
 C           G
opo kurang cukup lah ku
  Am         D
bahagiakne kowe..

  G         D         Em    D
bubrah.. ngalah atiku pasrah
    C
kok yo kebangeten..
  D
kowe ninggal aku..

C         D             G    Em
 tulung sanget ngerteni aku iki
Am           D          G  G7
 nangis batin.. kowe lungo..

[Reff]
      C      D        G
 ku kangen.. kangen kowe..
 Em       Am
 sayang kowe
      D          G  G7
 kowe sayang liyane..

    C    D             G
 abote.. sing tak rasakke
        Em       Am
 pancen kudu dalane
     D         G  D
 awakke dewe dewe..

[Musik]
C D G D Em
Am D

  G     D        Em      D
loro.. atiku kebacut loro
 C           G
uwis cukup kowe gawe
 Am       D
ati iki cidro..

C       D
 aku ikhlas.. yen kowe
G       Em
pamit lungo..
Am         D         G  G7
 mugo kowe.. urib mulyo..

[Reff]
      C      D        G
 ku kangen.. kangen kowe..
 Em       Am
 sayang kowe
      D          G  G7
 kowe sayang liyane..

    C    D             G
 abote.. sing tak rasakke
        Em       Am
 pancen kudu dalane
     D         G  G7
 awakke dewe dewe..

      C      D        G
 ku kangen.. kangen kowe..
 Em       Am
 sayang kowe
      D          G  G7
 kowe sayang liyane..

    C    D             G
 abote.. sing tak rasakke
        Em       Am
 pancen kudu dalane
     D         G
 awakke dewe dewe..
        Am       D           G
 mugo kowe.. bahagia sak lawase..

CHORD DARI C

F         G             C    Am
 tulung sanget ngerteni aku iki
Dm            G         F 
 nangis batin.. kowe lungo..

[Intro]
F G C Am Dm G

[Verse]
  C        G          Am G
seprene.. aku kenal kowe
 F           C
opo kurang cukup lah ku
  Dm         G
bahagiakne kowe..

  C         G         Am    G
bubrah.. ngalah atiku pasrah
    F
kok yo kebangeten..
  G
kowe ninggal aku..

F         G             C    Am
 tulung sanget ngerteni aku iki
Dm           G          C  C7
 nangis batin.. kowe lungo..

[Reff]
      F      G        C
 ku kangen.. kangen kowe..
 Am       Dm
 sayang kowe
      G          C  C7
 kowe sayang liyane..

    F    G             C
 abote.. sing tak rasakke
        Am       Dm
 pancen kudu dalane
     G         C  G
 awakke dewe dewe..

[Musik]
F G C G Am
Dm G

  C     G        Am      G
loro.. atiku kebacut loro
 F           C
uwis cukup kowe gawe
 Dm       G
ati iki cidro..

F       G
 aku ikhlas.. yen kowe
C       Am
pamit lungo
Dm         G         C  C7
 mugo kowe.. urib mulyo..

[Reff]
      F      G        C
 ku kangen.. kangen kowe..
 Am       Dm
 sayang kowe
      G          C  C7
 kowe sayang liyane..

    F    G             C
 abote.. sing tak rasakke
        Am       Dm
 pancen kudu dalane
     G         C  C7
 awakke dewe dewe..

      F      G        C
 ku kangen.. kangen kowe..
 Am       Dm
 sayang kowe
      G          C  C7
 kowe sayang liyane..

    F    G             C
 abote.. sing tak rasakke
        Am       Dm
 pancen kudu dalane
     G         C
 awakke dewe dewe..
        Dm       G           C
 mugo kowe.. bahagia sak lawase..



Chord Gitar Terkait