Kunci Gitar Happy Asmara - Bahagia Karo Liyane Chord

AUTO SCROLL TEKS: A + A - MODE TERANG
Happy Asmara Bahagia Karo Liyane chord

Capo fret 4

[Intro]
C F G C
Am D F G

[Verse]
  C
tulung banget
F       G        C
 tinggalno aku dewekan
F      G           C
 atiku wes kebacut kelaran
Dm        G        C
 ra butuh sayang sayangan..

  C
tulung banget
F      G        C
 tingalno aku dewekan
F     G           Em     Am
 aku iseh nduwe perasaan..
Dm    G       C
 iki ati du dolanan..

[Chorus]
      F       G
sepurane.. ra ono niatan
         C
ningalke kowe..
         F      G
tak iklaske.. kowe karo aku
          C
pancen du jodone..

            Dm
dongaku kanggo kowe..
G                  C
 kowe bahagia ro liyane..

[Int]
C F G C
Am D F G

  C
tulung banget
F       G        C
 tinggalno aku dewekan
F      G           C
 atiku wes kebacut kelaran
Dm        G        C
 ra butuh sayang sayangan..

[Chorus]
      F       G
sepurane.. ra ono niatan
         C
ningalke kowe..
         F      G
tak iklaske.. kowe karo aku
          C
pancen du jodone..

            Dm
dongaku kanggo kowe..
G                  C
 kowe bahagia ro liyane..
            Dm
duwur angen angenmu..
  G                     C
hoo.. ra sebanding karo aku..


CHORD TERKAIT