Kunci Gitar Happy Asmara - Sak Menit Chord

AUTO SCROLL TEKS: A + A - MODE TERANG
Happy Asmara Sak menit chord

[Intro]
C

[Verse]
           F                 G
 sak menit wae.. yen wes ketemu..
         Em                 Am
 kroso lego.. neng njero atiku..
            Dm                G
 iso kok obati.. roso kangen iki..
                      C
 masio neng njero ngimpi..

[Int]
F G Em Am
Dm G C G

                C
isek tak tunggu nengkene..
       -C7           F
ra perduli sok kapan tekane..
                Dm
kowe sing nengkono..
                 G
tak jaluk jo ngliyo..
             C
ra nggawe atiku loro..

                C
nengkene kangen tak simpen..
     -C7             F
ora leren nggonku ngangen-ngangen..
         -Em  Dm
sok kapan balimu..
               G
sok kapan mulihmu..
               C
ben ndang mari kangenku..

[Reff]
 C7        F                 G
 sak menit wae.. yen wes ketemu..
         Em                 Am
 kroso lego.. neng njero atiku..
            Dm                G
 iso kok obati.. roso kangen iki..
                      C
 masio neng njero ngimpi..

 C7        F                 G
 sak menit wae.. nyawang esemmu..
        Em                Am
 roso marem.. rasane batinku..
            Dm                  G
 kapan kowe bali.. tekamu tak enteni..
               C G
 ku tunggu disini..

[Musik]
C F C 
F Dm G C G

                C
nengkene kangen tak simpen..
     -C7             F
ora leren nggonku ngangen-ngangen..
              Dm
sok kapan balimu..
               G
sok kapan mulihmu..
               C
ben ndang mari kangenku..

[Reff]
 C7        F                 G
 sak menit wae.. yen wes ketemu..
         Em                 Am
 kroso lego.. neng njero atiku..
            Dm                G
 iso kok obati.. roso kangen iki..
                      C
 masio neng njero ngimpi..

 C7        F                 G
 sak menit wae.. nyawang esemmu..
        Em                Am
 roso marem.. rasane batinku..
            Dm                  G
 kapan kowe bali.. tekamu tak enteni..
               C
 ku tunggu disini..
            Dm                  G
 kapan kowe bali.. tekamu tak enteni..
             C
 ku tunggu disini..


CHORD TERKAIT