Kunci Gitar James AP - Sigar Atine Chord

AUTO SCROLL TEKS: A + A - MODE TERANG
James AP Sigar Atine Chord

[Intro]
C D G
C D Bm Em
C D

[Verse]
Em          D     Em
sing podo ambi omonge..
C      D           G
welase mur ring lambe..
C    D      G    D/F# Em
sa..ikine.. sigar atine..
C        D      Em
diporo ambi liyane..

[Int]
C D

Em       D     Em
isun iki menungso..
C     D           G
nduwe ati nduwe roso..
C       D      G        D/F# Em
ojo.. bisone.. mung nggawe loro..
C         D          Em
jerit ati keronto-ronto..

[Int]
C D Em

[Reff]
 C       D
 salah paran tah..
 G         Em
 awak sun iki..
 C      D    G      Em
 tego tegane nyulayani..

 C            D
 welas.. ring ati..
 G           Em
 mung riko siji..
 C          D        Em
 pungkase riko nglarani..

[Musik]
C D G Em

Em       D     Em
isun iki menungso..
C     D           G
nduwe ati nduwe roso..
C       D      G        D/F# Em
ojo.. bisone.. mung nggawe loro..
C         D          Em
jerit ati keronto-ronto..

[Int]
C D Em

[Reff]
 C       D
 salah paran tah..
 G         Em
 awak sun iki..
 C      D    G      Em
 tego tegane nyulayani..

 C            D
 welas.. ring ati..
 G           Em
 mung riko siji..
 C          D        Em
 pungkase riko nglarani..

 C       D
 salah paran tah..
 G         Em
 awak sun iki..
 C      D    G      Em
 tego tegane nyulayani..

 C            D
 welas.. ring ati..
 G           Em
 mung riko siji..
 C          D        Em
 pungkase riko nglarani..
 C          D        Em
 pungkase riko nglarani..


CHORD TERKAIT