Kunci Gitar Kang Ipin - Nglilani Chord

AUTO SCROLL TEKS: A + A - MODE TERANG
Kang Ipin Nglilani Chord

Capo fret 4

[Intro]
C F G C A
Dm G C

[Verse]
C       Fm            C     -G/B
 sewu dino.. uwis tak enteni..
A                    Dm
 sewu janji sing wis mbok tinggali..
Fm     G            Em
 koe lungo tanpo kondo..
       A         Dm
pas atiku lagi jero..
                     F      G
telung poso aku mbok tinggalno..

C         Fm       C       -G/B
 nengendi aku kudu nggoleki..
A                    Dm
 sopo wong sing kudu tak tekoni..
Fm        G         Em
 nengkene aku nelongso..
            A              Dm
nyonggo ati sing bacut tresno..
         G         C
muliho senajan sedelo..

[Reff]
       F        G              C  Am
 opo koe ra kelingan ngucap janji..
       Dm          G        C
 selawase tresnomu tekaneng pati..
           F         G          C  Am
 wis tak cobo aku ikhlas ngelilani..
          Dm             G         C
 senajan angel ngilangke tatu neng ati..

C         Fm       C       -G/B
 nengendi aku kudu nggoleki..
A                    Dm
 sopo wong sing kudu tak tekoni..
Fm        G         Em
 nengkene aku nelongso..
            A              Dm
nyonggo ati sing bacut tresno..
         G         C
muliho senajan sedelo..

[Reff]
       F        G              C  Am
 opo koe ra kelingan ngucap janji..
       Dm          G        C
 selawase tresnomu tekaneng pati..
           F         G          C  Am
 wis tak cobo aku ikhlas ngelilani..
          Dm             G         C
 senajan angel ngilangke tatu neng ati..

[Musik]
C Fm C A Dm
Fm G Em A
Dm G C

[Reff]
       F        G              C  Am
 opo koe ra kelingan ngucap janji..
       Dm          G        C
 selawase tresnomu tekaneng pati..
           F         G          C  Am
 wis tak cobo aku ikhlas ngelilani..
          Dm             G         C
 senajan angel ngilangke tatu neng ati..

       F        G              C  Am
 opo koe ra kelingan ngucap janji..
       Dm          G        C
 selawase tresnomu tekaneng pati..
           F         G          C  Am
 wis tak cobo aku ikhlas ngelilani..
          Dm             G         C
 senajan angel ngilangke tatu neng ati..
          Dm             G         C
 senajan angel ngilangke tatu neng ati..


CHORD TERKAIT