Kunci Gitar Mala Agatha - Bahagia Karo Liyane Chord




[Intro]
C F G C
Am D F G C

[Verse]
  C
tulung banget..
F       G        C
 tinggalno aku dewek..an
F      G           C
 atiku wes kebacut kelaran
F         G          C   -G
 ra butuh sayang-sayangan..

 C
tulung banget..
F       G        C
 tinggalno aku dewek..an
F     G         Em    Am
 aku iseh nduwe perasaan
Dm    G          C
 iki ati du dolanan..

[Int]
F G C

[Reff]
       F       G
 sepurane.. ra ono niatan
           C
 ninggalne kowe..
           F      G
 tak ikhlasne.. kowe karo aku
           C
 pancen du jodone..
             Dm
 dongaku kanggo kowe
 G                   C
  kowe bahagia ro liyane..

[Musik]
F G Em A
Dm G C..G..

 C
tulung banget..
F       G        C
 tinggalno aku dewek..an
F     G         Em    Am
 aku iseh nduwe perasaan
Dm    G          C
 iki ati du dolanan..

[Reff]
       F       G
 sepurane.. ra ono niatan
           C
 ninggalne kowe..
           F      G
 tak ikhlasne.. kowe karo aku
           C
 pancen du jodone..
             Dm
 dongaku kanggo kowe
 G                   C
  kowe bahagia ro liyane..
             Dm          G
 duwur angen-angenmu wo oo..
                   C
 ra sebanding karo aku..

[Outro]
C



Chord Gitar Terkait