Kunci Gitar Martha BF - Pedurungan Semarang Chord

AUTO SCROLL TEKS: A + A - MODE TERANG
Martha BF Pedurungan Semarang chord

[Intro]
D
G D Em Bm
C D G

[Verse]
        G        Bm          Em
seh kelingan.. kowe ninggal aku..
    C             D           G
mangkat lungo.. niat golek kerjo..
       Am    D       G         Em
tulung ikhlasno.. sakjroning dodo..
    C                       D
ing pangajab.. mugo urip mulyo..

         G       D          Em
ning kenopo.. wektu tekan seprene..
 C            D             G
ora tau.. ono kabar sing ngepenake..
     Am       D         G       Em
adoh soko ragamu.. adoh soko atimu..
  C                   D          G
saben dino.. aku mung tansah kelingan..

[Int]
Am D G

[Reff]
  D               Em
 aku ora gelem.. urip pepisahan..
       C             D         G
 pepujaning ati sing tak tresnani..
   D             Em
 becik bali.. timbang pepisahan..
         C                    D
 ning atiku.. mendhem roso rindu..

           C          D        G
 ning sesambat kuwi.. kembange laku..
   Am          D        G
 laku jejeg.. utamaning jiwo..
      Am       D         Bm          Em
 ta sabarno atiku.. ta tenangno pikirku..
        C             D        G
 kowe kudu.. ndhang bali pedurungan..
        C             D            G
 kowe kudu.. ndhang bali kutho semarang..

[Musik]
Em  Bm  Am D G
Em  Bm  Am D G

         G       D          Em
ning kenopo.. wektu tekan seprene..
 C            D             G
ora tau.. ono kabar sing ngepenake..
     Am       D         G       Em
adoh soko ragamu.. adoh soko atimu..
  C                   D          G
saben dino.. aku mung tansah kelingan..

[Int]
Am D G

[Reff]
  D               Em
 aku ora gelem.. urip pepisahan..
       C             D         G
 pepujaning ati sing tak tresnani..
   D             Em
 becik bali.. timbang pepisahan..
         C                    D
 ning atiku.. mendhem roso rindu..

           C          D        G
 ning sesambat kuwi.. kembange laku..
   Am          D        G
 laku jejeg.. utamaning jiwo..
      Am       D         Bm          Em
 ta sabarno atiku.. ta tenangno pikirku..
        C             D        G
 kowe kudu.. ndhang bali pedurungan..
        C             D            G
 kowe kudu.. ndhang bali kutho semarang..
        C             D        G
 kowe kudu.. ndhang bali pedurungan..
        C             D          G
 kowe kudu.. ndhang bali kutho semarang..


CHORD TERKAIT