Kunci Gitar Mr BM - Mantanku Chord

AUTO SCROLL TEKS: A + A - MODE TERANG

Mr BM Mantanku chord

Capo di fret 2

[Intro]
C Am Dm G

[Verse]
  C            Em    F       G
rungo'no mantanku.. aku arep kondo..
  C        Em          F        G
kabeh mau aku.. sing salah karo kowe
    Am      Em
aku ninggal kowe
     F          C
lagi sayang-sayange
      Dm     G          C
loro atimu loro.. atimu loro..

[Int]
C G F G C

  C       Em       F       G
sepuro mantanku.. aku gawe cidro
  C        Em        F    G
gawe loro ati.. gawe loro rogo
      Am           Em
tresnomu tak sio sio
      F             C
tak dade'ke nomer loro
       Dm         G        C
sepuro mantanku gawe loro atimu..

[Reff]
 Em             Am
 aku menungso bioso..
        F         G          C
 sing sering gawe salah gawe doso..

 [Int]
 Dm G C

 Em              Am
 gawe tatu ning atimu..
      F        G         C
 gawe keloro-loro neng batinmu..
 
          F    G          C     Am
 aku mung biso.. nyuwun pangapuro..
         Dm     G         C
 mugi Gusti paringi jodoh kowe..
            Dm   G        C       Am
 sing luwih apik.. sing luwih sayang..
           Dm          G         C
 sing biso nyawiji tresnone karo kowe..

[Musik]
Em Am F G C
Dm G C

  C       Em       F       G
sepuro mantanku.. aku gawe cidro
  C        Em        F    G
gawe loro ati.. gawe loro rogo
      Am           Em
tresnomu tak sio sio
      F             C
tak dade'ke nomer loro
       Dm         G        C
sepuro mantanku gawe loro atimu..

[Reff]
 Em             Am
 aku menungso bioso..
        F         G       C
 sing sering gawe salah gawe doso..

 [Int]
 Dm G C

 Em              Am
 gawe tatu ning atimu..
      F        G         C
 gawe keloro-loro neng batinmu..

          F    G          C     Am
 aku mung biso.. nyuwun pangapuro..
         Dm     G         C
 mugi Gusti paringi jodoh kowe..
            Dm   G        C       Am
 sing luwih apik.. sing luwih sayang..
           Dm          G         C
 sing biso nyawiji tresnone karo kowe..

 Em             Am
 aku menungso bioso..
        F         G       C
 sing sering gawe salah gawe doso..

 [Int]
 Dm G C

 Em              Am
 gawe tatu ning atimu..
      F        G         C
 gawe keloro-loro neng batinmu..

          F    G          C     Am
 aku mung biso.. nyuwun pangapuro..
         Dm     G         C
 mugi Gusti paringi jodoh kowe..
            Dm   G        C       Am
 sing luwih apik.. sing luwih sayang..
           Dm          G         C
 sing biso nyawiji tresnone karo kowe..

[Outro]
Dm G C


CHORD TERKAIT