Kunci Gitar Nella Kharisma ft Dory Harsa - Banyu Moto Chord

AUTO SCROLL TEKS: A + A - MODE TERANG
Nella Kharisma ft Dory Harsa Banyu Moto chord

Capo fret 2

[Intro]
C F Bb G

[Verse]
C         F -Fm    C
 tembang iki.. tak gawe..
            Dm
mung kanggo kowe..
            G
sing paling tak tenani
         C   Fm
nganti saiki..

C                 F
 tumetese banyu moto iki..
          Dm
sing dadi seksi..
              G
sumpah lan janji..
          C
sehidup semati..

[Reff]
 C7         C             F
  sampai kapan kan kau buktikan..
          G                     C
 tresno tulus.. yo mung kanggo awakku..
 C7        C              F
  sampai mati kan ku pastikan..
   -Em       Dm                 G
 mergo mung kowe.. sing tak tresnani..
          C
 tekaning mati..

C
 cahyo lintang ing wengi..
F             G
 gawe ayeme ati..
            F
tambah ndedowo roso
                  G
kangen mring sliramu..
        C
tres..naku..

[Musik]
F Dm G -D/F# Em A
Dm G C

[Piano]
Fm

C                 F
 tumetese banyu moto iki..
          Dm
sing dadi seksi..
              G
sumpah lan janji..
          C
sehidup semati..

[Reff]
 C7         C              F
  sampai kapan kan kau buktikan..
          G                     C
 tresno tulus.. yo mung kanggo awakku..
 C7        C            F
  sampai mati kan ku pastikan..
            Dm                  G
 mergo mung kowe.. sing tak tresnani..
          C
 tekaning mati..

 C7        C               F
  sampai kapan kan kau buktikan..
          G                     C
 tresno tulus.. yo mung kanggo awakku..
     C7         C             F
 hoo.. sampai mati kan ku pastikan..
            Dm                  G
 mergo mung kowe.. sing tak tresnani..
          C
 tekaning mati..

C
 cahyo lintang ing wengi..
F             G
 gawe ayeme ati..
            F
tambah ndedowo roso
                  G
kangen mring sliramu..
        C
tres..naku..

[Outro]
C


CHORD TERKAIT