Nella Kharisma Mendem Cinta Chord

Capo fret 2

[Intro]
C

[Reff]
     C                     G
 yen wes ndem ndeman roso tresno
          Am               G
 wes ra gagas tengen lan kiwo
          F                C
 tansah kelingan yen kowe adoh
          Dm                      G
 pingin ketemu nadyan sak kedep moto..

    C                    G
 ngene rasane mendem tresno
         Am                  G
 jejer kowe adem panas tak roso
        F                      C
 rasane dunyo wong loro seng duwe
            Dm        G        C
 lan wong liyo ben ngekos dewe dewe..

     C                     G
 yen wes ndem ndeman roso tresno
          Am               G
 wes ra gagas tengen lan kiwo
          F                C
 tansah kelingan yen kowe adoh
          Dm                      G
 pingin ketemu nadyan sak kedep moto..

    C                    G
 ngene rasane mendem tresno
         Am                  G
 jejer kowe adem panas tak roso
        F                      C
 rasane dunyo wong loro seng duwe
            Dm        G        C
 lan wong liyo ben ngekos dewe dewe..

[Musik]
C G Am G
F C Dm G
C G Am G
F C Dm G C

           F                C
langite mendung wajah jam telu
           G               C
neng kene aku ngenteni tekamu
              F              C
neng cedak tanjung janji ketemu
             G              C
gelisah batinku maklumat ku rindu..

     Am                  G
udan gerimis barengi tekomu
   F           C
nyawang esemmu sumer awakku
      Am                  G
sorot mripatmu gawe ati bungah
      F                         G
ngene rasane yen lagi mendem cinta..

 Am
udane teko mbok payungi aku
     G
nganggo jaketmu mesra rangkulanmu
   F
pancen tresno pines melekat
       E
gulo jowo rasane dadi cokelat

[Reff]
     C                     G
 yen wes ndem ndeman roso tresno
          Am               G
 wes ra gagas tengen lan kiwo
          F                C
 tansah kelingan yen kowe adoh
          Dm                      G
 pingin ketemu nadyan sak kedep moto..

    C                    G
 ngene rasane mendem tresno
         Am                  G
 jejer kowe adem panas tak roso
        F                      C
 rasane dunyo wong loro seng duwe
            Dm        G        C
 lan wong liyo ben ngekos dewe dewe..

[Musik]
C G Am G
F C Dm G
C G Am G
F C Dm G C

           F                C
langite mendung wajah jam telu
           G               C
neng kene aku ngenteni tekamu
                F             C
neng cedhak bangjo janji ketemu
             G              C
gelisah batinku maklum aku rindu..

     Am                  G
udan gerimis barengi tekomu
        F      C
nyawang esemu sumer awakku
      Am                  G
sorot mripatmu gawe ati bungah
      F                         G
ngene rasane yen lagi mendem cinta..

 Am
udane teko mbok payungi aku
     G
nganggo jaketmu mesra rangkulanmu
   F
pancen tresno yen wes melekat
       E
gulo jowo rasane dadi cokelat..

[Reff]
     C                     G
 yen wes ndem ndeman roso tresno
          Am               G
 wes ra gagas tengen lan kiwo
          F                C
 tansah kelingan yen kowe adoh
          Dm                      G
 pingin ketemu nadyan sak kedep moto..

    C                    G
 ngene rasane mendem tresno
         Am                  G
 jejer kowe adem panas tak roso
        F                      C
 rasane dunyo wong loro seng duwe
            Dm        G        C
 lan wong liyo ben ngekos dewe dewe..

     C                     G
 yen wes ndem ndeman roso tresno
          Am               G
 wes ra gagas tengen lan kiwo
          F                C
 tansah kelingan yen kowe adoh
          Dm                      G
 pingin ketemu nadyan sak kedep moto..

    C                    G
 ngene rasane mendem tresno
         Am                  G
 jejer kowe adem panas tak roso
        F                      C
 rasane dunyo wong loro seng duwe
            Dm        G        C
 lan wong liyo ben ngekos dewe dewe..

CHORD DARI D

[Intro]
D

[Reff]
     D                     A
 yen wes ndem ndeman roso tresno
          Bm               A
 wes ra gagas tengen lan kiwo
          G                D
 tansah kelingan yen kowe adoh
          Em                      A
 pingin ketemu nadyan sak kedep moto..

    D                    A
 ngene rasane mendem tresno
         Bm                  A
 jejer kowe adem panas tak roso
        G                      D 
 rasane dunyo wong loro seng duwe
            Em        A        D
 lan wong liyo ben ngekos dewe dewe..

     D                     A
 yen wes ndem ndeman roso tresno
          Bm               A
 wes ra gagas tengen lan kiwo
          G                D
 tansah kelingan yen kowe adoh
          Em                      A
 pingin ketemu nadyan sak kedep moto..

    D                    A
 ngene rasane mendem tresno
         Bm                  A
 jejer kowe adem panas tak roso
        G                      D 
 rasane dunyo wong loro seng duwe
            Em        A        D
 lan wong liyo ben ngekos dewe dewe..

[Musik]
D A Bm A 
G D Em A
D A Bm A 
G D Em A D

           G                D
langite mendung wajah jam telu
           A               D
neng kene aku ngenteni tekamu
              G              D
neng cedak tanjung janji ketemu
             A              D
gelisah batinku maklumat ku rindu..

     Bm                  A
udan gerimis barengi tekomu
   G           D
nyawang esemmu sumer awakku
      Bm                  A
sorot mripatmu gawe ati bungah
      G                         A
ngene rasane yen lagi mendem cinta..

 Bm
udane teko mbok payungi aku
     A
nganggo jaketmu mesra rangkulanmu
   G
pancen tresno pines melekat
       F#
gulo jowo rasane dadi cokelat

[Reff]
     D                     A
 yen wes ndem ndeman roso tresno
          Bm               A
 wes ra gagas tengen lan kiwo
          G                D
 tansah kelingan yen kowe adoh
          Em                      A
 pingin ketemu nadyan sak kedep moto..

    D                    A
 ngene rasane mendem tresno
         Bm                  A
 jejer kowe adem panas tak roso
        G                      D 
 rasane dunyo wong loro seng duwe
            Em        A        D
 lan wong liyo ben ngekos dewe dewe..

[Musik]
D A Bm A 
G D Em A
D A Bm A 
G D Em A D

           G                D
langite mendung wajah jam telu
           A               D
neng kene aku ngenteni tekamu
                G             D
neng cedhak bangjo janji ketemu
             A              D
gelisah batinku maklum aku rindu..

     Bm                  A
udan gerimis barengi tekomu
        G      D
nyawang esemu sumer awakku
      Bm                  A
sorot mripatmu gawe ati bungah
      G                         A
ngene rasane yen lagi mendem cinta..

 Bm
udane teko mbok payungi aku
     A
nganggo jaketmu mesra rangkulanmu
   G
pancen tresno yen wes melekat
       F#
gulo jowo rasane dadi cokelat..

[Reff]
     D                     A
 yen wes ndem ndeman roso tresno
          Bm               A
 wes ra gagas tengen lan kiwo
          G                D
 tansah kelingan yen kowe adoh
          Em                      A
 pingin ketemu nadyan sak kedep moto..

    D                    A
 ngene rasane mendem tresno
         Bm                  A
 jejer kowe adem panas tak roso
        G                      D 
 rasane dunyo wong loro seng duwe
            Em        A        D
 lan wong liyo ben ngekos dewe dewe..

     D                     A
 yen wes ndem ndeman roso tresno
          Bm               A
 wes ra gagas tengen lan kiwo
          G                D
 tansah kelingan yen kowe adoh
          Em                      A
 pingin ketemu nadyan sak kedep moto..

    D                    A
 ngene rasane mendem tresno
         Bm                  A
 jejer kowe adem panas tak roso
        G                      D 
 rasane dunyo wong loro seng duwe
            Em        A        D
 lan wong liyo ben ngekos dewe dewe..




Chord Kunci Gitar Terkait: