Kunci Gitar Pendhoza - Tulisan Ati Chord




Pendhoza - Tulisan Ati Chord

Capo fret 3

[Intro]
C D G
Am D..

[Verse]
    G           D
tak tulis ning ati
         Em        Bm
nganggo eluh mata iki
  C        G
cerito aku ro kowe
     Am       D
akeh lika likune..

G          D
sak bendinane..
          Em         Bm
mesti tak donga-dongake
    C       G
ben supoyo awak dewe
    Am         D
langgeng selawase..

  Em             Bm
rungakna suarane ati
  C          G
lewat laguku iki
    Em          Bm
ojo nganti ngelarani
 C         Am        D
aku mesti ora mari mari..

[Chorus]
D       C         D           G
matur nuwun.. wis gelem ngenteni..
             Am
ratau mblenjani..
      B             Em
eling sumpah lan janji..
   D      C
percoyo wae..
      D           Bm   Em
aku bakal merjuangke kowe..
    Am
ojo sedih atimu..
        D              G
separuh nyawaku.. sliramu..

[Rapp]
Em            C                     G
 tulisan ati iki nggambarke kabeh rasa
         D                  Em
aku ro kowe sing duweni cerito
            D              C
tulung di jaga saling percaya..

Em          C                  G
 aku ning kene mung eling sliramu
        D                  Em
urip raiso yen tanpa tresnamu
         D         C  D      Em
kabeh merga.. setyaku.. setyaku..

(matur nuwun nimas
awit kasetianmu marang aku
biso njalari..
bebasan separuh nyawaku
manggon ono ning sliramu)

  Em             Bm
rungakna suarane ati
  C          G
lewat laguku iki
    Em          Bm
ojo nganti ngelarani
 C                   D
aku mesti ora mari mari..

[Chorus]
D       C         D           G
matur nuwun.. wis gelem ngenteni..
             Am
ratau mblenjani..
      B             Em
eling sumpah lan janji..
   D      C
percoyo wae..
      D           Bm   Em
aku bakal merjuangke kowe..
    Am
ojo sedih atimu..
        D
separuh nyawaku..

D       C         D           G
matur nuwun.. wis gelem ngenteni..
             Am
ratau mblenjani..
      B             Em
eling sumpah lan janji..
   D      C
percoyo wae..
      D           Bm   Em
aku bakal merjuangke kowe..
    Am
ojo sedih atimu..
        D              G D C D Em
separuh nyawaku.. sliramu..



Chord Gitar Terkait