Kunci Gitar Pepeh Sadboy - Sambate Ati Chord

AUTO SCROLL TEKS: A + A - MODE TERANG
Pepeh Sadboy Sambate Ati Chord

[Intro]
F G C -G/B Am
Dm G C

[Verse]
  C            G          Am
sabendino kowe kok ngelarani..
  F             G      C
kebangetan gawe ajure ati..
          F
ngobong perasaan iki
          Em            Am
mbek tego mblenjanji janji
      F
opo koyo ngene
     G              C  G
kowe seng tak tresnani..

  C              G            Am
kurang opo kabeh sing tak lakoni..
  F            G         C
kurang opo karo tresnaku iki..
         F
nelongso rasane ati
       Em        Am
tego tegone ngapusi
      F
loro ati iki
     G            C
sing wis mbok paringi..

  F          G
cubo.. rungokno jerit..
  Em      Am
jero ati iki..
     F
kowe tak sayang
    G             C
tegane ninggal janji..

F             G
wes.. tak lakoni kabeh..
  Em         Am
karep penjalukanmu
     F
kowe sing tak tresnani
       G
tego tegone mblenjani..

[Reff]
          F           G
 sambate ati.. wengi iki
                     Em
 mergo kowe sing jalari..
           Am
 nglarani ati..
                   F
 biyen jarene janjimu..
                 G
 tresnomu sing gede
                        C
 nyatane mbok tinggalne aku..

         F           G
 lorone ati.. wengi iki
                      Em
 ngempeh eluh dadi bukti..
           Am
 nglarani ati..
                 F
 bukti lorone atiku..
           G
 ajure urepku
                C
 amergo cintamu palsu..

[Musik]
F G Em Am
F G C

  F          G
cubo.. rungokno jerit..
  Em      Am
jero ati iki..
     F
kowe tak sayang
    G             C
tegane ninggal janji..

F             G
wes.. tak lakoni kabeh..
  Em         Am
karep penjalukanmu
     F
kowe sing tak tresnani
       G
tego tegone mblenjani..

[Reff]
          F           G
 sambate ati.. wengi iki
                     Em
 mergo kowe sing jalari..
           Am
 nglarani ati..
                   F
 biyen jarene janjimu..
                 G
 tresnomu sing gede
                        C
 nyatane mbok tinggalne aku..

         F           G
 lorone ati.. wengi iki
                      Em
 ngempeh eluh dadi bukti..
           Am
 nglarani ati..
                 F
 bukti lorone atiku..
           G
 ajure urepku
                C
 amergo cintamu palsu..
 Am               F
  bukti lorone atiku..
           G               C..
 ajure urepku.. amergo awakmu..


CHORD TERKAIT