Chord Shuma Prada - Tugu Jogja Aku Lilo

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Shuma Prada Tugu Jogja Aku Lilo Chord

[Verse]
C                G
 biyen ngademke ati
               Am 
jebule malah dilarani
G             F
 rungokno sedelo wae
       Em
sworo ati iki
      Dm
ora kuat nandang perih
         G
ning dadaku..

C                   G
 mungkin cukup sakmene
             Am
kudu mlaku dewe dewe
Dm                 F
 kowe lungo ninggalke janji
         Em
aku mbok apusi
       D       
meski abot tetep kudu
      G
tak lakoni..

F                    G
 tak rewangi kerjo wengi sore
C       G    Am         G
 ra peduli omonge tonggone
F                G
 malah kowe karo wong liya..

[Reff]
       C       G            Am
 ora popo.. snajan tembus jero dada
          F                     G
 tak kuat-kuatno ngadheg meneh aku iso
        C         G        Am         G
 pancen ngene dalane kudu iso nglalekake
          F
 kenangan sing ono..
         G                 C
 tugu jogja aku saiki wis lilo..

[Musik]
C G Am G
F G F-Em-Dm-G

C                   G
 mungkin cukup sakmene
             Am
kudu mlaku dewe dewe
Dm                 F
 kowe lungo ninggalke janji
         Em
aku mbok apusi
       D       
meski abot tetep kudu
      G
tak lakoni..

F                    G
 tak rewangi kerjo wengi sore
C       G    Am         G
 ra peduli omonge tonggone
F                G
 malah kowe karo wong liya..

[Reff]
       C       G            Am
 ora popo.. snajan tembus jero dada
          F                     G
 tak kuat-kuatno ngadheg meneh aku iso
        C         G        Am         G
 pancen ngene dalane kudu iso nglalekake
          F
 kenangan sing ono..
         G                  C  G  Am
 tugu jogja aku saiki wis lilo.. ooo..

          F                     G
 tak kuat-kuatno ngadheg meneh aku iso
        C         G        Am         G
 pancen ngene dalane kudu iso nglalekake
          F
 kenangan sing ono..
         G                    C  Cmaj7
 tugu jogja aku saiki wis.. lilo..

Lihat Semua Chord Shuma Prada


Chord Shuma Prada Lainnya