Chord Swarakata - Nyalon Mantu

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK
Swarakata Nyalon Mantu Chord

Swarakata Nyalon Mantu Chord

[Intro]
C F Em F G C

[Verse]
C          G
wes bola bali
  Am          Em
kowe tak sambati
  F         C
pahit legi uripku
Dm        G
tok ngerteni..

 C        G
aku loro ati
  Am           Em
kowe sing nambani
    F      C
tak akoni sliramu
F     G   C
ngademke ati..

C-G/B-Am        F
senadyan.. le kekancan
    G            C
wes koyo yang-yangan
C-G/B-Am        F
senadyan.. le gojekan
   G       C
ra ono batesan
          Dm
ning nyatane..
 Fm          G
iki.. ora gampang..

[Reff]
  F       G            C
 aku.. ra tekan nyampekne
     Am          F
 tresnoku nggo kowe
    G          C            C7
 mergo le kekancan kadung suwe..

   F        G           C
 nanging.. aku pingin sowan
   Am          Dm
 moro ning omahmu
    E           Am A
 nyalon dadi mantu..

[Musik]
Dm G C Am
Dm G C C7
Dm G Em Am
Dm G C G

C         G
jaman semono
  Am          Em
dolan ku ro kowe
   F            C
ngalor ngidul bebarengan
Dm          G
saking cedake..

 C           G
ono roso tresno
 Am          Em
ora tak rasakke
  F        C
tibo saiki dongaku
F   G    C
jodoku kowe..

C-G/B-Am        F
senadyan.. le kekancan
    G            C
wes koyo yang-yangan
C-G/B-Am        F
senadyan.. le gojekan
   G       C
ra ono batesan
          Dm
ning nyatane..
 Fm          G
iki.. ora gampang..

[Reff]
  F       G            C
 aku.. ra tekan nyampekne
     Am          F
 tresnoku nggo kowe
    G          C
 mergo le kekancan kadung suwe..

   F        G           C
 nanging.. aku pingin sowan
   Am          Dm
 moro ning omahmu
    E           Am A
 nyalon dadi mantu..

[Overtune]
     G       A         D
 mungkin.. jalaran kulino
      Bm       Em
 sing maune konco
   Am        D
 suwe-suwe malah dadi tresno..

   G       A         D
 mugi.. Gusti ngijabahi
    Bm       Em
 penjalukku iki
  F#         Bm
 awak dewe rabi.. ooo..

   G       A         D
 mugi.. Gusti ngijabahi
    Bm       Em
 penjalukku iki
  F#         Bm  Bb-A-G# B
 awak dewe rabi..

CHORD DARI G

[Intro]
G C Bm C D G

[Verse]
G          D
wes bola bali
  Em          Bm
kowe tak sambati
  C         G
pahit legi uripku
Am        D
tok ngerteni..

 G        D
aku loro ati
  Em           Bm
kowe sing nambani
    C      G
tak akoni sliramu
C     D   G
ngademke ati..

G-D/F#-Em       C
senadyan.. le kekancan
    D            G
wes koyo yang-yangan
G-D/F#-Em       C 
senadyan.. le gojekan
   D       G
ra ono batesan
          Am
ning nyatane..
 Cm          D
iki.. ora gampang..

[Reff]
  C       D            G
 aku.. ra tekan nyampekne
     Em          C
 tresnoku nggo kowe
    D          G            G7
 mergo le kekancan kadung suwe..

   C        D           G
 nanging.. aku pingin sowan
   Em          Am
 moro ning omahmu
    B           Em E
 nyalon dadi mantu..

[Musik]
Am D G Em
Am D G G7
Am D Bm Em
Am D G D

G         D
jaman semono
  Em          Bm
dolan ku ro kowe
   C            G
ngalor ngidul bebarengan
Am          D
saking cedake..

 G           D
ono roso tresno
 Em          Bm
ora tak rasakke
  C        G
tibo saiki dongaku
C   D    G
jodoku kowe..

G-D/F# Em       C
senadyan.. le kekancan
    D            G
wes koyo yang-yangan
G-D/F# Em       C 
senadyan.. le gojekan
   D       G
ra ono batesan
          Am
ning nyatane..
 Cm          D
iki.. ora gampang..

[Reff]
  C       D            G
 aku.. ra tekan nyampekne
     Em          C
 tresnoku nggo kowe
    D          G
 mergo le kekancan kadung suwe..

   C        D           G
 nanging.. aku pingin sowan
   Em          Am
 moro ning omahmu
    B           Em E
 nyalon dadi mantu..

[Overtune]
     D       E         A
 mungkin.. jalaran kulino
      F#m      Bm
 sing maune konco
   Em        A
 suwe-suwe malah dadi tresno..

   D       E         A
 mugi.. Gusti ngijabahi
    F#m      Bm
 penjalukku iki
  C#         F#m
 awak dewe rabi.. ooo..

   D       E         A
 mugi.. Gusti ngijabahi
    F#m      Bm
 penjalukku iki
  C#         F#m-F-E-D#m F#
 awak dewe rabi..

Lihat Semua Chord Swarakata


Chord Swarakata Lainnya