Kunci Gitar Vita Alvia - Telo Keju Chord





Vita Alvia Telo Keju Chord

[Intro]
C G Am F G
C G Am F
G C F C

[Verse]
C          G           Am
ra sengojo aku kenal kowe
         F                     G
ra ngiro bakale tresno koyo ngene
   Em                   A
tambah suwi batinku keroso
         Dm        F           G
yen kowe saiki wis netep ning ati..

[Reff]
               C
 kowe seneng keju
               Em
 aku senenge telo
                      F
 wis kadung tresno sliramu
                 G
 opo yo kowe nerimo..

               C
 aku seneng jaipong
              Em
 kowe senenge disko
             F
 aku ra wani ngomong
                   G
 mergo sadar aku sopo
               C
 ora nduwe opo-opo..

[Musik]
C Em F G
C Em F G# F

C          G          Am
ra sengojo aku kenal kowe
         F                     G
ra ngiro bakale tresno koyo ngene
   Em                   A
tambah suwi batinku keroso
         Dm                    G
yen kowe saiki wis netep ning ati..

[Reff]
               C
 kowe seneng keju
               Em
 aku senenge telo
                      F
 wis kadung tresno sliramu
                 G
 opo yo kowe nerimo..

               C
 aku seneng jaipong
              Em
 kowe senenge disko
             F
 aku ra wani ngomong
                   G
 mergo sadar aku sopo..

               C
 kowe seneng keju
               Em
 aku senenge telo
                      F
 wis kadung tresno sliramu
                 G
 opo yo kowe nerimo..

               C
 aku seneng jaipong
              Em
 kowe senenge disko
             F
 aku ra wani ngomong
                   G
 mergo sadar aku sopo
                C
 ora nduwe opo-opo..
    Em      F  G
 hu uu..ho oo..
               C
 ora nduwe opo-opo..

[Outro]
C Em F G
C



Chord Gitar Terkait