Kunci Gitar Wafi Singsing - Dolanan Ati Chord

AUTO SCROLL TEKS: A + A - MODE TERANG
Wafi Singsing Dolanan Ati chord

[Intro]
Am F G C E

[Verse]
Am              Em
 crito.. sing tau dadi nyoto..
F             C               G
 kowe milih.. nyanding wong liyo..
Am          Em
 lilo aku.. ora lilo..
    F                         G
senadyan loro iki mung tak simpen..
            C   G
neng njero dodo..

C                  Em
 pancen.. senengmu dolanan ati..
F                C       G
 bola bali aku.. mbok apusi..
Am                Em
 kowe.. sing ra tau ngrumangsani..
     F                    G
roso tresnoku ini wes kebacut..
     C   E
dilarani..

[Reff]
 Am                       Em
 tresnoku mung dinggo awakmu..
 F                 
 ra bakal luntur..
          C            G
 senadyan kowe sing mundur..

 Am            Em
 atiku iki udu wesi..
 F                  G
 sing iso kuat ngadepi..
         C  E
 kahanan iki..

[Musik]
Am Em F C G
Am Em F G

C                  Em
 pancen.. senengmu dolanan ati..
F                C       G
 bola bali aku.. mbok apusi..
Am                Em
 kowe.. sing ra tau ngrumangsani..
     F                    G
roso tresnoku ini wes kebacut..
     C   E
dilarani..

[Reff]
 Am                       Em
 tresnoku mung dinggo awakmu..
 F                 
 ra bakal luntur..
          C            G
 senadyan kowe sing mundur..

 Am            Em
 atiku iki udu wesi..
 F                  G
 sing iso kuat ngadepi..
         C   E
 kahanan iki..

 Am                       Em
 tresnoku mung dinggo awakmu..
 F                 
 ra bakal luntur..
          C            G
 senadyan kowe sing mundur..

 Am            Em
 atiku iki udu wesi..
 F                  G
 sing iso kuat ngadepi..
         C   E  Am
 kahanan iki..


CHORD TERKAIT