Chord Whawin Lawra dkk - Ndanku Kempot

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Whawin Lawra dkk Ndanku Kempot Chord

[Intro]
Am F Dm E
Am -G C

[Verse]
C               Em
ndan.. konco kenthelku..
  Am           Em
saiki.. turumu wes angler..
      F                Em
konco-koncomu sih podo kangen..
  Dm        G               C
nangisi sekonyong konyong koder..

C            Em
ndan.. konco kenthelku..
       Am              Em
swargo ndonyo wis dadi panggonmu..
         F                Em
konco konco.. ndongo nggo lakumu..
       Dm       G        C
jembar kuburmu, padhango lakumu..

[Reff]
 E                   Am
  raono udan.. raono gludug..
 E                      Am
  Ndanku Kempot.. wis kapundhut..
 E                    Am
  sewu siji.. tanjung mas ninggal janji..
 E                    Am             G
  dalan anyar.. iklas tulisan tangan..
 F           Em
 Gusti.. ora sare..
 Dm           G    Am
 we cen.. you my.. love..

[Spoke]
Am
 Ndanku Kempot..
esemmu ninggal pratandha
welas lan asih
F          Dm   
 tembangmu prasasti
    E
yen tresno kui tulus tanpo pamrih
sakjroning manah
                           Am
amung donga kang isa tak purih
                 -G        C
sugeng tindak Ndanku Kempot..

C               Em
ndan.. konco kenthelku..
  Am           Em
saiki.. turumu wes angler..
         F                Em
konco-koncomu sih podo kangen..
  Dm        G            C
nangisi sekonyong konyong koder..

C               Em
ndan.. konco kenthelku..
       Am              Em
swargo ndonyo wis dadi panggonmu..
         F                  Em
konco konco ndongo.. nggo lakumu..
       Dm       G        C
jembar kuburmu, padhango lakumu..

[Reff]
 E                   Am
  raono udan.. raono gludug..
 E                    Am
  Ndanku Kempot.. wis kapundhut..
 E                    Am
  sewu siji.. tanjung mas ninggal janji..
 E                Am          G
  dalan anyar.. iklas tulisan tangan..
 F           Em
 Gusti.. ora sare..
    Dm        G    Am
 we cen you.. my.. love..

[Outro]
 Am
   khusnul khotimah Ndanku Kempot


Lihat Semua Chord Whawin Lawra


Chord Whawin Lawra Lainnya