Kunci Gitar Yeni Inka - Tatu Anyar Chord

AUTO SCROLL TEKS: A + A - MODE TERANG
Yeni Inka Tatu Anyar chord

[Intro]
C F Dm G
C F Dm G
C

[Verse]
C                  F
tak angen opo aku ora aji..
Dm                    G
tak roso awakmu tanpo peduli..
  Em                  Dm
seprene suwe raiso ngemong ati..
   F                  G
isane.. yo mung nglarani..

 C                       F
opo pancen kowe duwe tresno liyo..
Dm                  G
sing gawe atiku keloro-loro..
   Em                     Dm
nancepke tatu anyar ing jero dodo..
     F          G          C
gawe tangisku.. keronto-ronto..

[Reff]
   F      G           Em
 sabar.. isane mung sabar..
 A        Dm   G      C7
 mugo awakmu.. iso sadar..
  F     G          Em
 ora.. akeh sing suwun..
 A           Dm
 cukup ngerteni..
     G          C7
 aku wes maturnuwun..

[Musik]
F G Em A
Dm G C 7
F G Em A
Dm G C G

 C                       F
opo pancen kowe duwe tresno liyo..
Dm                  G
sing gawe atiku keloro-loro..
   Em                     Dm
nancepke tatu anyar ing jero dodo..
     F          G          C..
gawe tangisku.. keronto-ronto..

[Reff]
   F      G           Em
 sabar.. isane mung sabar..
 A        Dm   G      C7
 mugo awakmu.. iso sadar..
  F     G          Em
 ora.. akeh sing suwun..
 A           Dm
 cukup ngerteni..
     G          C7
 aku wes maturnuwun..

   F      G           Em
 sabar.. isane mung sabar..
 A        Dm   G     C7
 mugo awakmu.. iso sadar..
  F     G          Em
 ora.. akeh sing suwun..
 A           Dm
 cukup ngerteni..
     G          C
 aku wes maturnuwun..
 A            Dm
  cukup ngerteni..
     G          C..
 aku wes maturnuwun..


CHORD TERKAIT