Kunci Gitar Abah Lala - Pengen Nduweni Chord

AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG
Abah Lala Pengen Nduweni Chord

Abah Lala Pengen Nduweni Chord

Capo fret 1
[Intro]
C Fm C Fm
Am G F Fm G

[Verse]
  C          Fm
senadyan ati wes karep
C          E         Am
nanging duite iseh cupet..
       F         G          C
mung dadi impian kapan nduweni..

[Int]
Fm G-G

C       Fm
opo iki nasibe
C          E        Am
opo pancen iki takdire..
       F        G         C
durong ketemu dalan rejekine..

Dm         G
mung dadi angen-angen
Em        Am
kapan iso nduweni
      Dm       D        G
amung ndedungo mugo keturutan..

[Reff]
          C           G
 ra nduwe duit.. kudu sabar..
        Am         Em
 pancen kudu.. tak trimo..
 F           C
 koyongene.. rekasane..
     Dm                    G
 yen lagi dadi wong ora nduwe..

          C           G
 ra nduwe duit.. kudu sabar..
        Am         Em
 pancen kudu.. tak trimo..
 F                  C
 penting sabar.. tambah ikhtiar..
   Dm           G            C
 luwih semangat sing nyambut gawe..

[Musik]
C Fm C Fm
Am G F Fm G-G

C       Fm
opo iki nasibe
C          E        Am
opo pancen iki takdire..
       F        G         C
durong ketemu dalan rejekine..

Dm         G
mung dadi angen-angen
Em        Am
kapan iso nduweni..
      Dm       D        G
amung ndedungo mugo keturutan..

[Reff]
          C           G
 ra nduwe duit.. kudu sabar..
        Am         Em
 pancen kudu.. tak trimo..
 F           C
 koyongene.. rekasane..
     Dm                    G
 yen lagi dadi wong ora nduwe..

          C           G
 ra nduwe duit.. kudu sabar..
        Am         Em
 pancen kudu.. tak trimo..
 F                  C
 penting sabar.. tambah ikhtiar..
   Dm           G            C
 luwih semangat sing nyambut gawe..
   Dm           G            C 
 luwih semangat sing nyambut gawe..

Lihat semua Abah Lala MG86 Chord


CHORD LAINNYA