Kunci Gitar Alan Kasaji - Semeru Chord

AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Alan Kasaji Semeru Chord

[Intro]
C  G Am
F Fm G  

[Verse]
 C         Em
nduk   mantepno atimu  
       Gm
cekelo janjiku  
  C      F
tulung percoyo aku
Dm     G    F   Em
wis   tak pendhem tresnaku  
     Am
kanggo awakmu  
Dm     G C
sak jerone atiku  

C         Em
mung siji panyuwunku
         Gm
ojo gampang nesu  
    C      F
lan ojo gampang cemburu  
Dm G   F    Em    Am
aku ra bakal mlayu seko uripmu
  Dm      G       C
senajan akeh goda ning sandhingku  

F
duh pepujanku  
    Em   Am
ati iki nggonamu  
Bb              G
wutuh sak jiwa   lan ragaku  

[Chorus]
           F    G
nganti suk mben selawase
F     Em     Am
tresnaku mung kanggo kowe
          Dm       G   C
tak pastikke ra bakal ono liyane  
Gm    F    G
 gedhene roso tresnaku
F     E     Am
ra bakal ono tandinge
       Dm   G
bebasan gunung semeru
       C
isih kalah gedhe  

[Int]
Bb  Am D Dm G Gm C
F  G F  E Am Bb  G

C        Em
mung siji panyuwunku
         Gm
ojo gampang nesu  
    C      F
lan ojo gampang cemburu  
Dm G  F   Em    Am
aku ra bakal mlayu seko uripmu
  Dm     G      C
senajan akeh goda ning sandhingku  

F
duh pepujanku  
    Em   Am
ati iki nggonamu  
Bb              G
wutuh sak jiwa   lan ragaku  

[Chorus]
            F   G
nganti suk mben selawase
F     Em      Am
tresnaku mung kanggo kowe
          Dm      G   C
tak pastikke ra bakal ono liyane  
Gm    F    G
 gedhene roso tresnaku
F     E    Am
ra bakal ono tandinge
       Dm   G
bebasan gunung semeru
       C
isih kalah gedhe  

            F   G
nganti suk mben selawase
F     Em      Am
tresnaku mung kanggo kowe
          Dm     G   C
tak pastikke ra bakal ono liyane  
Gm    F     G
 gedhene roso tresnaku
F     E     Am
ra bakal ono tandinge
      Dm    G
bebasan gunung semeru
       C
isih kalah gedhe  

        Dm   G
bebasan gunung semeru
       C
isih kalah gedhe  

Am   Dm
 nganti sok mben
    G         F  Fm  G  C
aku tresno karo kowe   hooo oo  oo

Lihat semua Alan Kasaji Chord


CHORD LAINNYA