Kunci Gitar Alex Putra Perdana - Nggerus Batin Chord




Alex Putra Perdana Nggerus Batin Chord

[Intro] 
C F G C 
C-C-G-G
A Dm G

[Verse]
C
kurang piye
    Am
aku karo sliramu
    G            C
kok tegane gawe loro atiku

C
tibo nangi
       Am
supoyo kowe ngerti
  G
tapi malah kowe
           C  C -G
nyanding wong liyo

  Am         Em
remuk remuk ati iki
  Am             Em
nangis nangis batin iki
      F            G
cukup semene tak perjuangke

[Reff]
          C
 kowe nggerus, nggerus, nggerus
       F
 batinku iki
       G
 nganti seprene
              C
 kowe mblenjanji janji
    Am         Dm
 sampek tugel sembarange
       F     G
 tresnoku ora biso
           C
 nyanding ning atimu

[Musik]
F G   

C
kurang piye
    Am
aku karo sliramu
    G            C
kok tegane gawe loro atiku

C
aku pasrah
        Am
yen iki wes kahanane
    G
yen pancen ra jodo
       C
aku sing ngalah

  Am        Em
remuk remuk ati iki
  Am            Em
nangis nangis batin iki
      F            G
cukup semene tak perjuangke

[Reff]
          C
 kowe nggerus, nggerus, nggerus
      F
 batinku iki
      G
 nganti seprene
             C
 kowe mblenjanji janji
    Am         Dm
 sampek tugel sembarange
       F    G
 tresnoku ora biso
           C
 nyanding ning atimu

          C
 kowe nggerus, nggerus, nggerus
      F
 batinku iki
       G
 nganti seprene
            C
 kowe mblenjanji janji
    Am         Dm
 sampek tugel sembarange
       F    G
 tresnoku ora biso
            C
 nyanding ning atimu
    Am         Dm
 sampek tugel sembarange
       F   G
 tresnoku ora biso
           C
 nyanding ning atimu



Chord Gitar Terkait