Kunci Gitar Ambon Nophel x Nabilla Icha - Bakal Ketemu Chord

AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Ambon Nophel x Nabilla Icha Bakal Ketemu Chord

[Intro]
F G C G/B Am
Dm G C G

[Verse]
C   F    C
mas aku ora nyongko
    F      G     C
aku lan kowe arep di pisahno
   F      G      C      Am
ra biso nyelaki pilihane wong tuaku
        Dm       G      C  G
snajan abot iki wes dadi lakonku

C    F       C
dek opo kowe ra krungu
  F    G     C
jerit tangise atiku
   F    G        C       Am
mergo tresno ra oleh restune wong tuo
          Dm      G     C
ngempet batinku sing keloro-loro

   G
Gusti mboten sare
          C
kabeh wes ono dalane
        Dm          G    C
bakal ketemu yen pancen kui jodone

[Reff]
     F      G
 tresnaku mung siji
          C   G/B  Am  
 sing tak simpen tekan mati
       Dm
 ora bakal lali
        G        C
 awakmu sing tak tresnani

     F    G
 tresnoku mung siji
        C  G/B Am
 kanggo kowe selawase
          Dm
 sing tak pendem jeru
          G   C
 ono ning njero atiku

      G
 dongaku marang Gusti
            C
 sing tak suwun saben mbengi
       Dm     G      C
 mugo awak dewe biso di restui

[Musik]
Dm G C
F G C G/B Am
Dm G C G

C    F      C
dek opo kowe ra krungu
  F    G     C
jerit tangise atiku
   F    G         C       Am
mergo tresno ra oleh restune wong tuo
          Dm      G     C
ngempet batinku sing keloro-loro

   G
Gusti mboten sare
          C
kabeh wes ono dalane
        Dm          G     C
bakal ketemu yen pancen kui jodone

[Reff]
     F     G
 tresnaku mung siji
          C   G/B Am  
 sing tak simpen tekan mati
       Dm
 ora bakal lali
        G       C
 awakmu sing tak tresnani

     F    G
 tresnoku mung siji
        C  G/B Am
 kanggo kowe selawase
          Dm
 sing tak pendem jeru
          G   C
 ono ning njero atiku

     F    G
 tresnaku mung siji
          C   G/B  Am  
 sing tak simpen tekan mati
       Dm
 ora bakal lali
        G        C
 awakmu sing tak tresnani

     F     G
 tresnoku mung siji
        C  G/B Am
 kanggo kowe selawase
             Dm
 sing tak pendem jeru
          G   C
 ono ning njero atiku

      G
 dongaku marang Gusti
            C
 sing tak suwun saben mbengi
       Dm      G       C
 mugo awak dewe biso di restui
       Dm      G       C
 mugo awak dewe biso di restui
       Dm      G       C
 mugo awak dewe biso di restui

Lihat semua Ambon Nophel Chord Nabilla Icha Chord


CHORD LAINNYA