AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Arya Galih Anteb Ing Roso Chord

[Intro]
Am Em F G Am

[Verse]
  Am                      Em
padhanging purnomo, ing wengi iki     
  F        G            C    -G/B
rikolo mbulan sumunar ndadari
  Am              Em
agawe lingseming ati kang nandang bronto
          F           G         C   -G/B
dadyo ndodro roso ing sajroning ati

 Am          Em
ora keno dilalekke
   F       G            C    -G/B
yekti mung kowe jantung atiku
  Am               Em
amung kowe kembang ing sakjroning ati
           F         G         Am    E
papan nyuntak roso tresno kang yekti

[Reff]
  Am 
  iki roso opo
          E                  Am
  ning pikirku mung kelingan kowe
   Dm          Am
  opo iki seng jenenge tresno
           E                Am   E
  saben wanci mung kelingan kowe

     Am
  tambaning tresnaku
   Am    A        Dm
  amung kowe wong ayu
  G        Am 
  ing ati asansoyo ndodro  
         E
  kusumaning tyas
                Am
  aku tresno sliramu

[#]
   E               Am
panyuwunku tetep jaganen tresnamu
     Dm                 Am
ra biso aku kelangan sliramu
  E                     Am
minongko prasetyo tak anteb pe rasaku
       E                        Am
tano liyo mung kanggo kowe wong ayu

[Musik]
Am E G E Am
A Dm -C B E Am -Bm-E

[Reff]
  Am 
  iki roso opo
          E                  Am
  ning pikirku mung kelingan kowe
   Dm          Am
  opo iki seng jenenge tresno
           E                Am   E
  saben wanci mung kelingan kowe

     Am
  tambaning tresnaku
   Am    A        Dm
  amung kowe wong ayu
  G        Am 
  ing ati asansoyo ndodro  
         E
  kusumaning tyas
                Am
  aku tresno sliramu

[#]
   E               Am
panyuwunku tetep jaganen tresnamu
     Dm                 Am
ra biso aku kelangan sliramu
  E                     Am
minongko prasetyo tak anteb pe rasaku
       E                        Am
tano liyo mung kanggo kowe wong ayu

[Outro]
Am

Setelah membaca chord dan lirik dari lagunya Arya Galih, kini bernyanyi dan menikmati musik semakin asik.
Chord kunci guitar berjudul Arya Galih - Anteb Ing Roso ini telah di sederhana-kan agar sobat mudah untuk memainkan, dan menyanyikannya.

Lirik serta Chord Arya Galih - Anteb Ing Roso adalah milik dan hak cipta dari pemiliknya, hanya untuk tujuan edukasi dan pengetahuan semata.

Siapa Arya Galih ?


Lihat semua Arya Galih Chord

SHARE :

CHORD LAINNYA